Yandex Metrica

Acı bekleyiş: Zonguldak'ta batan geminin kayıp 7 personelini arama çalışmaları sürüyor

Acı bekleyiş: Zonguldak'ta batan geminin kayıp 7 personelini arama çalışmaları sürüyor

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 7 personelin yakınları bekleyişini sürdürüyor.

Gündem

17.05.2024, 12:53

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde 19 Kasım'da fırtına nedeniyle mendireğe çarpıp batan Türk bayraklı Kafkametler isimli geminin kayıp personelini arama çalışmaları devam ediyor. Bozhane Limanı'na gelen 7 kayıp personelin yakınları arama çalışmalarından gelecek iyi haberi bekliyor.

Onlardan biri de gemi mürettebatından 43 yaşındaki Ömer Hebip'in annesi Emine Hebip... Hebip, bir an önce oğlunun ve diğer kayıpların bulunmasını istediğini belirterek "En son oğlumla gelirken görüşmüştük, telefonla konuştuk. 'Anne gemi batıyor, kaptan bizi bırakmıyor.' dedi. Dayanamıyorum artık, oğlumu bulun başka bir şey istemiyorum." diye konuştu. Ömer Hebip'in babası da oğullarının bulunmasını beklediklerini, oğluyla son görüştüğünde , kendisinden bir yere olan borcunu ödemesini istediğini anlatarak, "Ondan başka görüşemedik. 20 gündür burada perişanız. Arıyorlar, tarıyorlar bir şey yok. Bugün çıkacak, yarın çıkacak diye umut ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Meclis tatile girmeden tamamlayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Meclis tatile girmeden tamamlayın Haberi Görüntüle

"DEVLETİN ARKAMIZDA OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Geminin 3 kaptanı Berke Çamurtaş'ın babası da acılı bekleyişe katılanlardan. O da oğlunun bulunmasını bekliyor.

Geminin kaptanı Cemal Turan'ın babası Bora Turan ise "Devletin yetkinliğini ve çalıştığını burada görüyoruz. Farklı bir firmanın gelip bu işi burada bitirmesini açıkçası istemiyoruz. Devletin arkamızda olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading