Yandex Metrica

ABD'nin taziye yayınladığı teröristin itirafları! Köy ve karakol baskınları...

CENTCOM'un başsağlığı mesajı yayınladığı sözde Demokratik Suriye Güçleri Komutan Yardımcısı Selwa Yusuf'un geçmişteki terör eylemlerini bir bir anlattığı belgesel ortaya çıktı. Eli kanlı katilin, karakol ve köy baskınlarını anlattığı video, SDG'nin PKK'nın Suriye kolu olduğunun da kanıtı niteliği taşıyor.

Gündem

05.03.2024, 19:35

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı'nın (CENTCOM) hakkında taziye yayınladığı YPG'nin sözde komutanı Ferhat Abdi Şahin'in (Mazlum Kobani) kadın yardımcısı "Jiyan Afrin" kod adlı Selwa Yusuf, Youtube kanalı Real Stories'de yayınlanan belgeselde, korkunç itiraflarda bulunduğu ortaya çıktı.

Bakan Kurum: Hedefimiz yılda 200 bin konutu teslim etmek Bakan Kurum: Hedefimiz yılda 200 bin konutu teslim etmek Haberi Görüntüle

HANİ PKK İLE ALAKASI YOKTU?

Kadın terörist söz konusu videoda, Türkiye sınırları içindeki köylere ve karakollara nasıl baskın yaptıklarını, nasıl erzak topladıklarını bir bir anlatıyor. Selwa Yusuf'un açıklamaları ABD'nin ters yöndeki iddialarına rağmen PKK'nın Suriye kolu PYD'nin Türkiye sınırları içinde terör faaliyetleri gösterdiğinin yani PKK ile YPG'nin aynı şey olduğunun da kanıtı oldu.

100 yıldır kapalıydı: Osmanlı'nın son sarayı geri dönüyor 100 yıldır kapalıydı: Osmanlı'nın son sarayı geri dönüyor Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU "ÖZGÜRLÜKÇÜ" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun PYD için daha önce "Özgürlük mücadelesi veren bir kürt grup" ifadesini kullandığı PYD'nin iç yüzü eli kanlı terörist tarafından gösteren itiraflar şöyle sıralanıyor:

"Afrin'de doğdum. Köyümüz Kürt hareketiyle tanışan bir köydü. Nenem göç etmek zorunda kalmıştı. Antep sınırına çok yakındık. Sabah kaçıp gittik. O kampta 70-75 kişiydik. Bazen köylere inip erzak çıkarırdık. Köylere inerken bile çatışmaya gider gibi hazırlanırdık ki birkaç kere öyle oldu..."

Çanakkale depremi sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: Marmara'yı işaret etti Çanakkale depremi sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: Marmara'yı işaret etti Haberi Görüntüle

KARAKOL BASKINLARINI ANLATMIŞ

"Köy içindeki çatışmalarda erzak alacak arkadaşların şehit düştüğünü kendimiz de gördük çok temkinli gidiyorduk. Bir karakolu düşürdüğümüzde bayağı cephane ve silah alırdık. Ki iyi silah bulmak için karakol düşürmek gerekirdi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading