Yandex Metrica

ABD'nin terör örgütü PKK ile ilişkisi devam ediyor

ABD'nin terör örgütü PKK ile ilişkisi devam ediyor

ABD'nin terör örgütü PKK/PYD ile ilişkisi devam ediyor. PKK'/PYD'nin sözde liderlerinden Mazlum Abdi, sözde karargahında Washington'dan gelen bir heyeti ağırladı.

Gündem

23.01.2024, 18:18

PKK elebaşı Mazlum Abdi bugün öğleden sonra Orta Doğu İşlerinden Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Bay Ethan Goldrich başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı'nda yetkililerini kabul etti.

SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir destek ve hibeden bulunulmadı! SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir... Haberi Görüntüle

ABD GÜVENCE VERMİŞTİ

PKK'lı teröristbaşı, geçtiğimiz günlerde Amberin Zaman'a verdiği röportajda Türkiye'nin olası bir operasyonuna karşı ABD'nin ve Rusya'nın tavırlarının nasıl olacağıyla ilgili kendilerine değerlendirme verildiğini belirtmiş, Türkiye'nin gerçekleştireceği bir operasyon durumuna karşı bunun kabul edilmeyeceğinin güvence verildiğini ifade etmişti.

abd pkk

Örgüt lideri Şahin, "ABD bize böyle bir güvence verdi. Resmi olarak bize söylendi. 'Türkiye'nin herhangi bir saldırısına karşıyız ve kabul etmeyeceğiz' dendi. Görüştüğümüz ABD yetkilileri Kongre'nin Türkiye'ye yönelik devreye soktuğu yaptırımları da hatırlattılar" ifadelerini kullandı.

Mazlum Kobani kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin ayrıca, hakkında çıkan "PKK tarafından görevden alındı" iddialarını yalanlayarak, halen daha PYD'nin başında olduğunu ifade etti

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading