Yandex Metrica

ABB Belediye Başkan adayı Altınok'tan Mansur Yavaş'a eleştiri: '5 yılda bir tane bile organize sanayi bölgesi yapmadı'

ABB Belediye Başkan adayı Altınok'tan Mansur Yavaş'a eleştiri: '5 yılda bir tane bile organize sanayi bölgesi yapmadı'

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, olası bir İstanbul depremi nedeniyle birçok iş insanının firmalarını Ankara'ya taşıdığını dile getirerek Ankara'da 5 yılda bir tane bile organize sanayi bölgesi yapılmadığını ifade etti.

Gündem

29.02.2024, 07:34

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Samanpazarı esnafını ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti. Altınok, daha sonra Ulucanlar Cezaevi'nde düzenlenen Esnaf Buluşması Programı'na katıldı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da katıldığı programda konuşan Altınok, belediye başkanının şehrin 5 yılını değil, kentin geleceğini planladığını belirtti. İstanbul'dan Ankara'ya deprem endişesi nedeniyle göç olduğunu belirten Altınok, olası bir İstanbul depremi nedeniyle birçok iş insanının firmalarını Ankara'ya taşıdığını dile getirerek Ankara'da 5 yılda bir tane bile organize sanayi bölgesi yapılmadığını ifade etti. Altınok, "İnşallah mevcut olan organize sanayi bölgelerimizin altyapısını, üstyapısını yapacağız. Üstelik de 'Para ver, yapayım' anlayışı yok. Hiçbir para talebinde bulunmadan AR-GE merkezlerini kuracağız." diye konuştu.

Bakan Uraloğlu'ndan Türksat 6A açıklaması: 'Başarıyla tamamlandı’ Bakan Uraloğlu'ndan Türksat 6A açıklaması: 'Başarıyla tamamlandı’ Haberi Görüntüle

ANKARA'DA MEYDANA GELEN SELLER

Ankara'da sık sık yaşanan sel felaketlerine de değinen Turgut Altınok, önceki yıllarda sağanak nedeniyle Ankara'da 7 kişinin vefat ettiğini hatırlatarak bunun nedeninin mazgalların periyodik olarak temizlenmemesi olduğunu söyledi.

Bağcılar'da imamı okla vurmuştu: O şahıs tutuklandı! Bağcılar'da imamı okla vurmuştu: O şahıs tutuklandı! Haberi Görüntüle

SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM

Altınok, Ankara için çok sayıda projesi olduğunu dile getirerek "Devasa akvaryum, tropik sera, hayvanat bahçesini de yapacağız. Gerçek, sahte değil. Dijital hayvanat bahçesine 160 milyon para harcadı. Bunun gibi bir iki parayı fuar alanına harcasaydın. Havaalanı metrosu ve Altındağ-Siteler metrosu yapacağız." diye konuştu. Ankara'nın Türkiye'nimn en pahalı suyunu tükettiğini hatırlatan Altınok, "31 Mart'tan sonra su fiyatlarını yüzde 50 indireceğiz." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading