Yandex Metrica

ABB Başkan adayı Turgut Altınok uyardı: 'Metro ve bulvarlar yapılmazsa Ankara trafiği çile haline gelecek'

ABB Başkan adayı Turgut Altınok uyardı: 'Metro ve bulvarlar yapılmazsa Ankara trafiği çile haline gelecek'

Cumhur İttifakı'nın ABB Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'nın trafiğine dikkat çekerek "Metro ve yeni bulvarlar yapılmazsa iki-üç sene sonra Ankara'nın trafiği yaşanmaz bir çile haline gelecektir. Ankara'yı metro ağlarıyla donatacağız." dedi.

Gündem

25.02.2024, 17:14

Etimesgut ilçesinde Korkut Ata Kültür Merkezinde Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonunca düzenlenen hemşehri buluşmasına katılan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören'i bir gecekondu şehrinden turizm şehri haline getirdiklerini, şimdi sıranın Ankara'da olduğunu, Başkenti hakkettiği hizmetlerle buluşturacaklarını söyledi.

Şehit Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti yerine getirildi: Nijerya'da su kuyusu açıldı! Şehit Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti yerine getirildi: Nijerya'da su kuyusu... Haberi Görüntüle

"ANKARA'YI METRO AĞLARIYLA DONATACAĞIZ"

İşsizlik sorununa da değinen Altınok, "Ankaralı 31 Mart'ta bize emaneti tevdi ederse Akyurt fuar alanını bir yıl içinde hizmete açacağız. Binlerce insanımıza iş, Ankara'ya milyonlarca yerli ve yabancı turistin gelmesini sağlayacağız." diye konuştu. Ulaşımın en ciddi problemlerden biri haline geldiğini dile getiren Turgut Altınok şu ifadeleri kullandı: "Metro ve yeni bulvarlar yapılmazsa iki-üç sene sonra Ankara'nın trafiği yaşanmaz bir çile haline gelecektir. Ankara'yı metro ağlarıyla donatacağız. Spor, sanat, kültür, bilim, teknoloji ve gençlik merkezleri, kreşlerle şehrimizi donatacağız. Vereceğiniz oylar beş yıllık değil. Geleceğimize, kendimize, çocuklarımızın geleceğine, torunlarımıza oy veriyoruz. Ankara'yı çocuklarımıza, torunlarımıza layık olacak bir başkent yapacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading