Yandex Metrica

8 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) ücretsiz mi? FSM köprüsü Pazartesi bedava mı?

8 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) ücretsiz mi? FSM köprüsü Pazartesi bedava mı?

Ramazan bayramı tatili Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı ile 9 güne çıkartıldı. Kamu çalışanları Pazartesi ve salı gününün de idari izin sayılması ile bayram tatilini 9 gün yapacak. Köprü ve otoyollar da Ramazan bayramı tatili süresinde ücretsiz olacak.8 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) ücretsiz mi? FSM köprüsü Pazartesi bedava mı? soruları ise yola çıkacak olan sürücüler tarafından sıkça soruluyor. 

Gündem

14.04.2024, 15:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre bazı köprü ve otoyollar ücretsiz olcak.  Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyolların ne zaman, hangi tarihler arasında ücretsiz olacağı ise sürücüler tarafından merak ediliyordu. 8 Nisan Pazartesi günü aracıyla yola çıkmayı düşünen sürücüler "8 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) ücretsiz mi? FSM köprüsü Pazartesi bedava mı?" sorularına yanıt arıyor. 

İspanya-İngiltere maçı bu akşam mı? EURO 2024 finali ne zaman, saat kaçta? İspanya-İngiltere maçı bu akşam mı? EURO 2024 finali ne zaman,... Haberi Görüntüle

8 NİSAN BUGÜN 12 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ ÜCRETSİZ Mİ?

8 Nisan Pazartesi günü  15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ücretsiz olacak. Ayrıca KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar da Ramazan bayramında 9 gün boyunca bedava olacak.

Kritik uyarı! Kişisel verileriniz güvende mi? Microsoft çöktü: Banka hesaplarının şifresini değiştirmek gerekiyor mu? Kritik uyarı! Kişisel verileriniz güvende mi? Microsoft çöktü: Banka hesaplarının... Haberi Görüntüle

FSM KÖPRÜSÜ RAMAZAN BAYRAMINDA BEDAVA MI?

KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler cumartesi sabah itibarıyla bayram tatili sonuna kadar 9 gün boyunca ücretsiz olacak. Ücretsiz geçişler 15 Nisan Pazartesi saat 07.00'ye kadar olacak.

Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka arz ne zaman? Dct Trading Dış Ticaret katılım endeksine uygun mu? DCT halka... Haberi Görüntüle

YAP İŞLET DEVRET MODELİ İLE YAPILAN YOLLAR ÜCRETLİ

Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasından hariç tutuldu. Bu yollar özel işletmede olduğu için ücretsiz geçişlerin olması beklenmiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading