Yandex Metrica

6, 7, 8 Mart Antalya'da okullar tatil mi? Çarşamba günü Antalya'da okullar yağmur nedeniyle tatil mi oldu?

6, 7, 8 Mart Antalya'da okullar tatil mi? Çarşamba günü Antalya'da okullar yağmur nedeniyle tatil mi oldu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan peş peşe uyarılar sonrası öğrenciler yarın (5 Mart) okullar var mı? sorularını sormaya başladı. Peki 5 Mart'ta Antalya'da okullar tatil mi? Öğrenciler Antalya'da salı günü okula gidecek mi?

Gündem

05.05.2024, 22:17

Son dakika Meteoroloji'den yapılan uyarılarda Antalya için gök gürültülü sağanak yağış, fırtına ve hortum uyarısı geldi. Söz konusu uyarı sonrası öğrenciler arama motorunda 5 Mart Antalya okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Antalya'da yarın okul var mı?

Selahattin Demirtaş'a 2.5 yıl hapis cezası daha! 95 yaşında hapisten çıkacak Selahattin Demirtaş'a 2.5 yıl hapis cezası daha! 95 yaşında hapisten... Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ'DEN UYARI

5 Mart 2024 Salı günü Antalya için hava durumu tahmini yayımlayan Meteoroloji, "05.03.2024 Salı günü Antalya'da beklenen gök gürültülü sağanak yağışların il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat), doğusunda (Aksu, Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Alanya) çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor." ifadelerine yer verdi.

26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi uçuşlar iptal edildi? 26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi... Haberi Görüntüle

FIRTINA VE HORTUM TEHLİKESİ

"Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum oluşma riski, ulaşımda aksamalar ile ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denilen açıklamada, "Kuvvetli yağışların batı kesimlerde Salı günü akşam saatlerden sonra, doğusunda ise Çarşamba sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.” denildi.

Meclis'te tansiyon yükseldi: Adil Karaismailoğlu'ndan DEM'li vekile sol kroşe Meclis'te tansiyon yükseldi: Adil Karaismailoğlu'ndan DEM'li vekile sol kroşe Haberi Görüntüle

ANTALYA VALİLİĞİ DUYURDU

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Antalya Valiliği, "5 Mart Antalya'nın Fethi'nin 817. Yıldönümü  kapsamında yapılacak programızda öngörülen olumsuz hava koşulları sebebi ile değişiklikler yapılmıştır." ifadelerini kullandı.

Karadeniz'de deprem! O ilimiz sallandı: Vatandaşlar sokağa kaçtı Karadeniz'de deprem! O ilimiz sallandı: Vatandaşlar sokağa kaçtı Haberi Görüntüle

5 MART ANTALYA'DA OKULLAR TATİLMİ?

Söz konusu uyarılar sonrası öğrenciler "5 Mart Antalya'da okullar var mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Ancak şu ana kadar Antalya Valiliği'nden bir açıklama gelmediğinden dolayı Antalya, Aksu, Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Alanya'da 5 Mart Salı okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

1

14

0

8

2

0

1

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading