Yandex Metrica

45 ilimizde alarm durumu! AFAD’dan vatandaşlara son dakika uyarı mesajı: İstanbul’da olanlar ayrıca dikkat edin

45 ilimizde alarm durumu! AFAD’dan vatandaşlara son dakika uyarı mesajı: İstanbul’da olanlar ayrıca dikkat edin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulunurken, AFAD'dan vatandaşlara SMS gönderilerek uyarıda bulunuldu.

Gündem

23.01.2024, 20:33

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu. 

Balkanlar üzerinden gelen yağışlı hava ile ilgili vatandaşlara uyarı yapıldı. Marmara Bölgesi'nde yarın pazar günü ise bölgenin doğusunda yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin edildi. 

Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Haberi Görüntüle

İSTANBUL GENELİNDE FIRTINA BEKLENİYOR 

Rüzgarın, yarın bölge genelinde güney yönlerden fırtına, yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına, yüksek kesimlerde tam fırtına şeklinde olması beklendiği bildirildi. 

Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİ ALTINA DÜŞECEK 

Yarın bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde olması beklenen hava sıcaklıklarının, pazar gününden itibaren düşeceği ve zaman zaman mevsim normalleri altına düşeceği bekleniyor. 

Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı tahmin! Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı... Haberi Görüntüle

AFAD'DAN VATANDAŞLARA UYARI MESAJI 

Diğer yandan AFAD'dan vatandaşların telefonlarına uyarı mesajı gönderildi. Söz konusu uyarıda, 'Meteorolojiye göre yarın İstanbul'da kuvvetli lodos ve yağış bekleniyor. Baca zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve çatı uçmasına karşı dikkatli olun' sözlerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading