Yandex Metrica

37 saniyede 6 mega proje! Bakan Karaismailoğlu son 2 aylık icraatleri paylaştı

37 saniyede 6 mega proje! Bakan Karaismailoğlu son 2 aylık icraatleri paylaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sadece 2 ayda açılış gerçekleşen mega projeleri paylaştı. 'Durmak yok diğerleri de sırada' notuyla paylaşım yapan Karaismailoğlu, yeni projelerin geleceğini duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 19:17

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, sadece son 2 ayda açılışı gerçekleşen projeleri paylaştı. 

Video kolaj şeklinde paylaşım yapan Adil Karaismailoğlu, son 2 ayda yapılan projeleri sırası ile sayarak, 'Durmak yok, diğerleri sırada!' ifadelerini kullandı. 

Son dakika... İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi Son dakika... İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye... Haberi Görüntüle

6 MEGA PROJE

Karaismailoğlu paylaşımında son 2 ayda açılışı gerçekleşen projeler olarak, 1915 Çanakkale Köprüsü, Tokat Havalimanı, Malatya Çevre Yolu, Phaselis Tüneli, Kırklareli Pınarhisar ve Çakıllı Çevre Yolları, Rize Artvin Havalimanı'nı saydı. 

Bakan Karaismailoğlu'nun 18 Mart 2022'de açılan Çanakkale Köprüsü'nün açılışı ile başlayan paylaşımı, 14 Mayıs 2022'de açılan Rize-Artvin Havalimanı açılışı ile sona erdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading