Yandex Metrica

31 Mart Pazar günü düğün yapılır mı, yasak mı? Seçim günü nişan, kına, düğün cezası var mı?

31 Mart Pazar günü düğün yapılır mı, yasak mı? Seçim günü nişan, kına, düğün cezası var mı?

Milyonlarca seçmen yerel seçimde oy kullanmak için sandık başına gidecek. Aylar öncesinden 31 Mart Pazar günü için düğün yapma planı yapan vatandaşlar ise 31 Mart Pazar seçim günü düğün yapılır mı, yasak mı? 31 Mart'ta nişan, kına, nikah, düğün yapmanın cezası var mı? sorularına yanıt arıyor. Seçim günü uygulanacak yasaklar belli oldu.

Gündem

29.03.2024, 09:25

31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek ve oyunu kullanacak. Seçmenler oy verirken bir yandan da toplumda seçim yasakları devreye girecek. Seçim yasakları nedeniyle bütün umumi eğlence yerleri kapalı olacak. Ayrıca kahvehane, kıraathane, kafe ve internet kafeler 31 Mart 2024 Pazar günü kapalı olacak. 31 Mart'ta düğün, nişan ve kına gibi organizasyonlarla ilgili de yasaklar olacak.

Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin' dedi Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin'... Haberi Görüntüle

31 MART PAZAR GÜNÜ DÜĞÜN YAPILIR MI?

Seçmenler 31 Mart Pazar günü oyunu kullancak. Seçim günü düğün yapmak isteyen vatandaşlar ise bunun cezasının olup olmadığını merak ediyor. 31 Mart Pazar günü düğün yapılır mı, yasak mı? Seçim günü nişan, kına, düğün cezası var mı? soruları pek çok kişi tarafından soruluyor.  31 Mart Pzar günü seçim yasaklarına uyulması şartıyla saat 18.00'den sonra düğün yapılabilecek.

BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN 2024 Elektrikler ne zaman gelecek? Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Beşiktaş... BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN... Haberi Görüntüle

SEÇİM GÜNÜ NİŞANÜ KINA DÜĞÜN YAPMANIN CEZASI VAR MI?

Oy verme işlemi devam ederken düğün yapılamaz. Seçim günü düğün, nişan ve benzeri eğlence tarzındaki durumlar 18:00'dan sonra yapılabilir. Ancak seçim yasaklarını ihlal etmemek şartıyla.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading