Yandex Metrica

30 bin TL'lik yardım! Turgut Altınok minibüs esnafına müjdeyi verdi: Yakıt desteği vereceğiz!

30 bin TL'lik yardım! Turgut Altınok minibüs esnafına müjdeyi verdi: Yakıt desteği vereceğiz!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için projesini duyurdu. Turgut Altınok aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini açıkladı.

Gündem

05.04.2024, 09:39

Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulundu. Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz." dedi.

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu? Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir... Haberi Görüntüle

"ANKARA'DA ULAŞIM 24 SAAT DEVAM EDECEK"

Sözlerine devam eden Altınok, "Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek. Şu an gece 12'den sonra otobüs bulmanız zor. Ankara 24 saat yaşayan kent olacak." ifadelerini kullandı.

Fahrettin Altun'dan Filistin mesajı: Yerimiz bellidir hakikatin yanıdır Fahrettin Altun'dan Filistin mesajı: Yerimiz bellidir hakikatin yanıdır Haberi Görüntüle

"5 YILDA TRAFİK AZALACAK"

Açıklamalarında devam eden AK Parti ABB Başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara'da son yıllarda ciddi bir trafik problemi var. Ankara trafik bakımından rahat bir kentti ama son 5 yılda trafiği azaltacak yatırım yapılmadığı için problem var." dedi.

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

"ANKARA TRAFİĞİ METRO İLE RAHATLAYACAK"

"Önümüzdeki 5 yıl yatırım yapılmazsa Ankara'daki trafik çilesi İstanbul'daki trafik çilesinden daha fazla olan bir başkent olur." diyerek sözlerine devam eden Altınok, "Çözümü metrodur. Mansur Yavaş'ın 58 km metro sözü vardı ama yapılan bir metro yok. Araç sayısı çoğalıyor, yeni yollar gerekiyor. 75 tane Ankara'ya yapacağımız tünel, kavşak projeleri ile trafiği rahatlatacağız." ifadelerini kullandı.

16 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 63 şüpheli yakalandı 16 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 63 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

2 BİN ADET ELEKTRİKLİ OTOBÜS ALACAĞIZ

Sözlerine devam eden Altınok, "Otobüslerde kuyruklar çoğaldı. ABB en azından bin tane yeni otobüs alması lazımdı 400 tane aldı, bu yeterli değil. Durakta insanlarımızın bekleme süresi uzadı. 2 bin tane elektrikli otobüs alacağız." dedi.

"İlk durakta biniyorsanız otobüse binebiliyorsunuz." diyerek sözlerine devam eden Altınok, "Başkentler ülkelerin vizyonlarıdır, vitrinleridir. Otobüste üst üst, balık istifi görüntü Ankara'ya yakışmıyor. Ankara'da ilk defa yağan yağmurda 7 canımız öldü. ASKİ gerekli tedbirleri almadı. Izgara ve mazgalların temizlenmesi lazım." ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Altınok, "Tabii bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Şehirlerimizi hazır hale getirmeliyiz." dedi.

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı Haberi Görüntüle

10 TANE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURACAĞIZ

Vaatlerine devam eden Erdoğan, "10 tane organize sanayi bölgesi projemiz var. Şu an yurt içinde ve dışından yerli yabancı yatırımcı Ankara'da yatırım yapmak istiyor. Yavaş döneminde yapılan bir tane organize sanayi bölgesi yok. İstanbul depremi korkusundan dolayı birçok holding fabrikalarını taşıma kararı aldı. Ankara'da yapacağımız ilk iş 10 sanayi bölgesi kurmak. Şu an Ankara'da organize sanayi bölgeleri dolu. İstihdama bu şekilde ciddi anlamda katkı sağlayacak. Fuar alanı için tek bir çivi çakılmadı. Orayı bu yıl içinde bitireceğiz." ifadelerini kullandı.

Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti? Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi... Haberi Görüntüle

MİNİBÜS ESNAFINA 30 BİN TL 

Öte yandan sosyal medya platformu X'den açıklama yapan AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading