Yandex Metrica

28 Şubat kafası hortladı! Resepsiyonda rütbeli askerler Vali Hatipoğlu'nun elini sıkmaması tepki çekti

Tokat Valiliği tarafından 30 Ağustos resepsiyonunda 28 Şubat'ı andıran görüntülere büyük tepki yağdı. Bir grup rütbeli askerin hadsiz tavırları 28 Şubat dönemindeki yaşanan askeri vesayet günlerini hatırlattı.

Gündem

13.02.2024, 21:40

Tokat Valiliği tarafından 30 Ağustos resepsiyonunda 28 Şubat'ı andıran görüntüler meydana geldi. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerde bir grup rütbeli askerin Cumhurbaşkanı'nı temsilen kenti yöneten Vali Numan Hatipoğlu'nun elini sıkmadan geçtiği görülüyor.

Tokat Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda tepki çeken görüntüler meydana geldi. Bir grup rütbeli asker adeta 28 Şubat zihniyetini andıran bir eylem gerçekleştirdi.

Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Haberi Görüntüle

VALİ'Yİ GÖRMEDEN GEÇTİLER

30 Ağustos kapsamında Tokat Valiliği'nde gerçekleştirilen resepsiyonda kalabalık bir askeri grup, kendilerini kapıda karşılayan ve Cumhurbaşkanı'nı temsilen kenti yöneten Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nun elini sıkmadı.

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

Türkiye Gazze'ye yardımlarına devam ediyor: İnsani yardım ulaştıracak 9. gemi Mersin'den uğurlanacak Türkiye Gazze'ye yardımlarına devam ediyor: İnsani yardım ulaştıracak 9. gemi... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

O görüntüler sosyal medyadan da büyük tepki topladı. 

Görüntülere ilişkin açıklama yapan AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar ise, "Mevzu 1 aylık. Görüntüler Tokat'taki 30 Ağustos resepsiyonundan. Vali konuklarını ağırlıyor. Bir grup hadsiz solona giriyor. Neyse ki disiplin soruşturması açılmış, bir albay ve binbaşı il dışına gönderilmiş. Beyler, herkes haddini bilecek." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading