Yandex Metrica

24 Mayıs Vakıfbank çöktü mü? Vakıfbank mobil uygulaması neden açılmıyor?

24 Mayıs Vakıfbank çöktü mü? Vakıfbank mobil uygulaması neden açılmıyor?

24 Mayıs Vakıfbank çöktü mü? 24 Mayıs Cuma günü pek çok bankanın mobil uygulamasında sorun yaşandığı öğrenildi. VakıfBank kullancıları ise sisteme giriş yapamadıklarını belirten mesajları sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Vakıfbank mobil uygulaması nedne açılmıyor? sorusuna yanıt aranıyor. 

Gündem

24.05.2024, 15:02

Vakıfbank mobil uygulaması ve web sitesine 24 Mayıs günü giriş yapmak isteyenler uyarı metni ile karşılaşıp sisteme giriş yapamıyor. Borsa verilerinin de alınamadığı bazı kullanıcılar tarafından sosyal medyada dile getirildi. Kullanıcılar 24 Mayıs Vakıfbank çöktü mü? Vakıfbank mobil uygulaması neden açılmıyor? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak için gelecek Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak... Haberi Görüntüle

24 MAYIS VAKIFBANK ÇÖKTÜ MÜ?

Vakıfbank uygulaması üzerinden borsa verilerini takip etmek isteyen, para gönderip almak isteyen vatandaşlar sisteme giriş yapamadığını belirtiyor. Sosyal medyada şikayetler hızla arttı. Vatandaşlar  İnternet bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin uyarısı ile karşı karşıya kalan vatandaş bankaya neden giriş yapılamadığını merak ediyor. Edinilen bilgilere göre pek çok bankanın mobil uygulaması ve web sistemine girişlerde sorun yaşanıyor. Sosyal medyada diğer banka kullanıcılarının da benzer şikayetleri olduğu görüldü. 

vakıfbank.webp

Konya'da 15 Temmuz'da bugün otobüsler bedava mı? Konya'da toplu taşıma hangi saatlerde ücretsiz? Konya'da 15 Temmuz'da bugün otobüsler bedava mı? Konya'da toplu taşıma... Haberi Görüntüle

CAKIFBANK MOBİL NEDEN AÇILMIYOR?

Vakıfbank'ın sisteminde sorun olup olmadığı konusunda henüz resmi bir duyuru gelmedi. Sorunun kullanıcı bazlı mı yoksa bankadan mı kaynaklandığı bilinmiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading