Yandex Metrica

23 Nisan Bahçelievler İlyas Yalçıntaş konseri ne zaman, saat kaçta? İlyas Yalçıntaş konseri ücretsiz mi?

23 Nisan Bahçelievler İlyas Yalçıntaş konseri ne zaman, saat kaçta? İlyas Yalçıntaş konseri ücretsiz mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sevilen şarkıcılar hayranları ile bir araya gelecek. Son zamanların popüler şarkıcılarından İlyas Yalçıntaş da Bahçelievler Belediyesi organizasyonunda sahne alacak. Konseri kaçırmak istemeyen müzik severler ise 23 Nisan Bahçelievler İlyas Yalçıntaş konseri ne zaman, saat kaçta? İlyas Yalçıntaş konseri ücretsiz mi? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

30.04.2024, 19:55

23 Nisan'da pek çok ilimizde ve ilçede sevilen sanatçılar konser vererek hayranları ile bir araya gelecek. Salı akşamı son zamanların en popüler şarkılarına imza atan isim olan İlyas Yalçıntaş unutulmaz bir konser verecek. Konseri kaçırmak istemeyen müzik severler 23 Nisan Bahçelievler İlyas Yalçıntaş konseri ne zaman, saat kaçta? İlyas Yalçıntaş konseri ücretsiz mi? sorularına yanıt aramaya başladı.

Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Haberi Görüntüle

23 NİSAN BAHÇELİEVLER İLYAS YALÇINTAŞ KONSERİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sevilen şarkıcı İlyas Yalçıntaş 23 Nisan'da Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda konser verecek. Konserin başlama saati ise 20.00 olarak açıklandı. İlyas Yalçıntaş konserinin ne zaman sona ereceği ise bilinmiyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MYK toplantısında net mesaj: Değişimi peyderpey yapacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MYK toplantısında net mesaj: Değişimi peyderpey yapacağız Haberi Görüntüle

İLYAS YALÇINTAŞ BAHÇELİEVLER KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Konsere katılım ücretsizdir. Tüm vatandaşlar konsere davetlidir. 

 

 

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading