Yandex Metrica

21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden kapalı, saat kaçta açılacak?

21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden kapalı, saat kaçta açılacak?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul'da 21 Nisan Pazar günü bazı yolların araç trafiğine kapalı olacağı açıklandı. Ayrıca İstanbul'da 21 Nisan'da yapılacak koşu nedeniyle de Anadolu yakasında bazı yollar kapalı olacak. Sürücüler ise 21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden kapalı, saat kaçta açılacak? sorularına yanıt armaya başladı. İşte 21 Nisan pazar günü İstanbul'da kapalı olacak yolların listesi...

Gündem

24.04.2024, 13:49

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ve İstanbul'da yapılacak koşu nedeniyle 21 Nisan Pazar günü İstanbul'da bazı yolların belli saatler aralığında kapalı olacağı duyuruldu. İstanbul'da trafiğe çıkacak olan sürücüler ise 21 Nisan (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? İstanbul'da yollar neden kapalı, saat kaçta açılacak? sorularına yanıt arıyor. 

Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can Kaya kolunu-omzunu mu kırdı? Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can... Haberi Görüntüle

21 NİSAN İSTANBUL'DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılacak kutlamalar nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. Ayrıca  BtcTurk Boğa Koşusu nedeniyle de bazı yollar kapalı olacak. İşte İstanbul 21 Nisan kapalı yollar listesi...

Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi'nde Silahşör Caddesi girişinden itibaren Harzemşah Sokak kesişimine kadar. (11.00-17.00 saatleri arasında)

19 Mayıs Mahallesi Veteriner Hilmi Sokak'ta Doktor Şevket Bey Sokak girişinden itibaren Hamidiye Suyu Sokak kesişimine kadar. (11.00-17.00 saatleri arasında)

Yayla Mahallesi Sebahattin Delice Sokak'ta Talimhane Sokak girişinden itibaren Eczacı Sokak kesişimine kadar. (11.00-17.00 saatleri arasında)

Mecidiyeköy Mahallesi Çağlar Sokak'ta Kısmet Sokak girişinden itibaren Lati Lokum Sokak kesişimine kadar. (11.00-17.00 saatleri arasında)

Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Aydın 1 Sokak'ta Mithat Paşa Caddesi girişinden itibaren Örnek Sokak kesişimine kadar. (11.00-17.00 saatleri arasında)

İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik Haberi Görüntüle

ALTERNATİF YOLLAR HANGİLERİ?

Silahşör Caddesi ile Harzemşah, Doktor Şevket Bey, Opr. Raif Bey, Talimhane, Hilal, Kısmet, Mithatpaşa Caddesi ve Örnek sokakları kullanılabilecek.

İBB'nin ölüm çukuruna soruşturma: İBB'nin ihmali Minik Edanur'un ölümüne neden oldu İBB'nin ölüm çukuruna soruşturma: İBB'nin ihmali Minik Edanur'un ölümüne neden... Haberi Görüntüle

BTC TURK KOŞUSU NEDENİYLE 21 NİSAN'DA BU YOLLAR KAPALI?

BtcTurk Boğa Koşusu nedeniyle saat 07.00 ile 12.00 arasında Üsküdar’da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Üsküdar Harem Sahil Yolu, Hakimiyeti Milliye Caddesi (Sahil Yolu ile Selmani Pak Caddesi arasından kalan kısım),

Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Çarşı Caddesi,

Abdullah Ağa Caddesi,

Kuzguncuk Çarşı Caddesi ile Kuzguncuk tünel çıkışı arasında kalan kısım ve bu noktalara çıkan tüm cadde ve sokaklarda trafik akışı sağlanmayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading