Yandex Metrica

2024 öğretmen Haziran semineri yüz yüze mi uzaktan mı? Yaz semineri zorunlu mu isteğe bağlı mı?

2024 öğretmen Haziran semineri yüz yüze mi uzaktan mı? Yaz semineri zorunlu mu isteğe bağlı mı?

Milyonlarca öğrenci için 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü çalışanacak son ders ziliyle birlikte sona erecek. Öğrenciler yaz tatillerine çıkarken 1 milyondan fazla öğretmen ise Haziran dönemi mesleki çalışmalarına katılacak. 2024 öğretmen Haziran semineri yüz yüze mi uzaktan mı? Yaz semineri zorunlu mu isteğe bağlı mı? soruları ise binlerce öğretmen tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

27.05.2024, 13:06

Öğretmenlerin 2024 yaz seminerinin 7 gün olacağı bildirildi. Öğretmenler daha önceki yıllarda seminerlerini ÖBA üzerinden uzaktan tamamlamıştı. Ancak Kovid-19 salgınının sona ermesi ve eğitim faaliyetlerinin normala dönmesi ile seminerler yüz yüze olacak çekilde yeniden planlşanmıştı. 2024 yılı Haziran ayı yaz seminerlerine ülke genelinde 1 milyondan fazla öğretmen katılacak. Öğrencilere tatil başlarken öğretmenlerin yaz tatili bir hafta sonra başlayacak. 

İstanbul yanıp kavrulacak! Cezayir'den daha da sıcak hava dalgası geliyor: Bakın kaç derece olacak İstanbul yanıp kavrulacak! Cezayir'den daha da sıcak hava dalgası geliyor:... Haberi Görüntüle

2024 HAZİRAN ÖĞRETMEN SEMİNERİ YÜZ YÜZE Mİ UZAKTAN MI?

2023-2024 öğretmen yaz dönemi seminerlerinin yüz yüz yapılması bekleniyor. Milyonlarca öğretmen karneleri dağıttıktan sonra seminer çalışamlarına başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin geçtiğimiz dönem yaptığı açıklamada eylül ayı seminerlerinin ardından gelecek olan haziran seminerlerinin yüz yüze olacağını açıklamıştı. 2024 Haziran ayı öğretmen seminerlerinin yüz yüze olması bekleniyor.

Aydın'da uçak mı düştü, nereye? Uçakta kaç kişi vardı? Aydın'da uçak mı düştü, nereye? Uçakta kaç kişi vardı? Haberi Görüntüle

2024 YAZ SEMİNERİNDE ÖĞRETMENLER OKULA GİDECEK Mİ?

Öğretmenler 2024 yılında okullarında mesleki çalışmalarına katılacak. Öğretmenler, 7 gün sürecek yüz yüze mesleki çalışma programında yeni müfredat ağırlıklı çalışmalara katılacak. 

Türkiye onu halıya sarılı cesedinin denize atılmasıyla tanıdı! Kan donduran Sedef Güler cinayetinde flaş gelişme! Türkiye onu halıya sarılı cesedinin denize atılmasıyla tanıdı! Kan donduran... Haberi Görüntüle

2024 HAZİRAN SEMİNERİ ZORUNLU MU?

Haziran seminerlerine katılımın zorunlu olması bekleniyor. Mazereti olan eğitimciler konuyu idarecileri ile paylaşmalıdır.

Son dakika: Didim’de Bafa Gölü’ne sert iniş yapan uçak batmaya başladı! Son dakika: Didim’de Bafa Gölü’ne sert iniş yapan uçak batmaya... Haberi Görüntüle

2024 HAZİRAN SEMİNERİ BAŞKA İLDE YAPILIR MI?

Öğretmenler için 7 günlük mesleki çalışma programı hazırlandı. Kurban Bayramı nedeniyle tatil planı yapan ve memleketinde olacak öğretmenler için il de kolaylık sağlandı. Öğretmenler, haziran dönemi seminerleri isterlerse tercih edecekleri herhangi bir ilde katılabilecek. Bunun için öğretmenlerin "veri.meb.gov.tr" adresinden başvuruda bulunmaları yeterli olacak. Ancak başvuru için tarih aralığına dikkat etmek gerekiyor. 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading