Yandex Metrica

2024 MEB Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı? (Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları atama sonuçları)

2024 MEB Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı? (Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları atama sonuçları)

2024 MEB Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı? Merakla beklenen öğretmen atamalarına dair MEB'den flaş bir duyuru geldi. MEB'in intetnet sitesinden yapılan duyuruda "Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları" atama sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Peki Proje okulları atama sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

Gündem

19.05.2024, 14:48

Uzun zamandır bekleyen öğretmen atama sayıları geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. Atama sayısının 20 bin olması pek çok öğretmen adayı tarafından yetersiz görülmüştü. Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları için atama başvurusu yapan öğretmenleri yakından ilgilendiren gelişme duyuruldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre; MEB'e bağlı, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atama sonuçları duyuruldu. Atama (tayin) sonuçlarını adaylar MEBBİS üzerinden yada e-devlet üzerinden sorgulayabilirler. 

BYD Seal U DM-i fiyatı ne kadar? Yüzde 30 ÖTV indirimi ile BYD Seal U DM-i ne kadara satılır? BYD Seal U DM-i fiyatı ne kadar? Yüzde 30 ÖTV... Haberi Görüntüle

2024 MEB PROJE OKULLARI ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi sitesi üzerinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen ataması için başvuru şartlarını taşıyan öğretmenlerin 3-6 Mayıs tarihleri arasında yaptıkları başvurular sonuçlandı."

2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı 12.500 TL mi oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük... Haberi Görüntüle

PROJE OKULUNA ATANAN ÖĞRETMENLER NE ZAMAN OKULDAN AYRILACAK?

Proje okulna atamaları yapılan öğretmenler yeni okulunda ne zaman göreve başlayacağı ve okuldan ayrılma sürecinin ne zaman olacağı da merak ediliyor. Ataması yapılan öğretmenlerin tebligat, ayrılma ve başlama işlemleri 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren yapılacak.

2024 YKS sonuçları açıklandı mı? YKS sonuçları erken açıklanır mı? 2024 YKS sonuçları açıklandı mı? YKS sonuçları erken açıklanır mı? Haberi Görüntüle

MEB ATAMA SONUÇLARI NEREDEN NASIL SORGULANIR?

https://personel.meb.gov.tr/www/2024-yili-mill-egitim-bakanligina-bagli-ozel-program-ve-proje-uygulayan-egitim-kurumlarina-ogretmen-atamasi-sonuclari/icerik/1534 adresi üzerinden adaylar atama sonuçlarını sorgulayabilir. Bu adresten hem e-devlet hem de MEBBİS üzerinden sorgulama seçeneklerine erişilebilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading