Yandex Metrica

2024 Beşiktaş iftar çadırı kuruldu mu? Beşiktaş'ta iftar çadırı nerede kuruldu? Beşiktaş ücretsiz iftar çadırı

2024 Beşiktaş iftar çadırı kuruldu mu? Beşiktaş'ta iftar çadırı nerede kuruldu? Beşiktaş ücretsiz iftar çadırı

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş iftar huzurunu ve mutluluğunu yaşıyor. Peki Ramazan adetlerinden biri olan iftar çadırı bu sene İstanbul'da var mı, kuruldu mu? Beşiktaş'a iftar çadırı nerede kuruldu?

Gündem

24.04.2024, 17:00

11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle birlikte vatandaşlar arama motoruna İstanbul'da kurulan iftar çadırlarını merak ediyor. Peki İstanbul Beşiktaş'ta iftar çadırı kuruldu mu? Beşiktaş'ta iftar çadırı nerede kuruldu? 

Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Haberi Görüntüle

İSTANBUL İFTAR ÇADIRI NOKTALARI 2024

Orcunu iftar çadırında açmak isteyen milyonlarca vatandaş arama motoruna İstanbul'da kurulan iftar çadırlarını soruyor. 60 farklı noktada 16 bin kişilik iftar yemeği sunulacak olan İstanbul'da iftar çadırları Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o illeri peş peşe uyardı! 14 Nisan Pazar 2024 il il hava durumu Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ İFTAR ÇADIRI KURULDU MU, NEREDE KURULDU 2024

Beşiktaş'ta iftar çadırı nerede kuruldu? Beşiktaş'ta iftar çadırı var mı? Beşiktaş ve Kadıköy İskeleleri İstanbul'un tarihi ve turistik bölgelerinden Beşiktaş ve Kadıköy iskelelerinde de iftar çadırları kurulmuştur.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading