Yandex Metrica

20 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayınlanacak? Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı?

20 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayınlanacak? Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı?

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş depremleri sonrasında Türkiye'de birçok dizi ve televizyon programları yayınlarına bir süre ara verdi. Hafta içi her gün, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün var mı? sorusu sıkça internette araştırılıyor. Peki, 20 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayınlanacak? Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı? sorularının cevaplarını sizler için haberimizde hazırladık.

Gündem

29.01.2024, 00:40

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş depremleri sonrasında Türkiye'de birçok dizi ve televizyon programları yayınlarına bir süre ara verdi. ATV'de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıda yayın hayatına bir süre ara verdi. Durum böyle olunca vatandaşlar 20 Şubat Pazartesi (bugün) arama motorlarında sıkça bu konulara dair sorulara yanıt arıyor. Özellikle, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayınlanacak? Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı?  soruları gündemde.

Müge Anlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda programın devam edeceği tarihi bizzat duyurdu.

2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı 12.500 TL mi oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük... Haberi Görüntüle

Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi! O cani tutuklandı! Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Ölü sayısı 4'e yükseldi! O... Haberi Görüntüle

BUGÜN MÜGE ANLI İLE TATLI SERT VAR MI?

Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı?  sorusunun cevabını Mügen Anlı, sosyal medya hesabından vatandaşlara açıkladı. Müge Anlı'nın yaptığı paylaşım doğrultusunda, 'Ekip arkadaşlarımızın bir kısmı sahada depremzedelerimizin yaralarına merhem olmaya çalışırken, bir kısmı bölgeden gelen acil ihtiyaçları karşılamak üzere köprü vazifesi görüyor. Perşembe günü başlaycak yayınımızı, devam eden enkaz çalışmaları ve yaşanan derin acılarımız nedeniyle pazartesi gününe ertelediğimizi duyurmak isterim. Gelen yardım ve ihtiyaç taleplerini karşılamak için biz yine ekran arkasında işimizin başındayız. 20 Şubat Pazartesi saat 10.00'da buluşmak üzere.' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading