Yandex Metrica

20 Aralık sonrası yapılan anket Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu! AK Parti'nin oyları...

20 Aralık tarihinin ardından yaşanan ekonomik gelişmelere ilişkin AK Parti tarafından yaptırılan anket Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu.

Gündem

23.01.2024, 18:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen ve yaklaşık 4 saat süren AK Parti MYK'sında, İnsan Hakları, AR-GE ve Eğitim ile Dış İlişkiler Başkanlığı'nın sunumları ile TBMM Parti Grubu çalışmaları ve TBMM gündeminde değerlendirildi. 

Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Haberi Görüntüle

YAPILAN ANKET TOPLANTIDA GÜNDEME GELDİ

Yeni Şafak gaztesinin aktardığı habere göre, toplantıda, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, teşkilat eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni ekonomi modeli ve 20 Aralık sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmalara ilişkin yaptırılan anket de toplantıda gündeme geldi.

Atalarını yad ettiler! Şafak vakti 'Çanakkale Savaşı Anma Töreni' birbirinden ilginç anlara sahne oldu! Atalarını yad ettiler! Şafak vakti 'Çanakkale Savaşı Anma Töreni' birbirinden... Haberi Görüntüle

YENİ EKONOMİ MODELİNİN ARDINDAN AK PARTİ'NİN OYLARINDA ARTIŞ TRENDİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Yeni ekonomi modelinin ardından yapılan anket sonuçlarına göre AK Parti'nin oylarında artış trendi olduğu öğrenildi. Katılımcılara ekonomide yaşanan sorunların hangi parti tarafından çözülebileceği sorusunun yönetildiği ankette katılımcıların çoğunlukla AK Parti cevabını verdiği, çözecek isim olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isminin öne çıktığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading