Yandex Metrica

19 Şubat BEDAŞ İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeleri açıkladı! Arnavutköy'de elektrikler ne zaman gelecek?

19 Şubat BEDAŞ İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeleri açıkladı! Arnavutköy'de elektrikler ne zaman gelecek?

İstanbul AYEDAŞ VE BEDAŞ  19 Şubat Pazartesi elektrik kesintisi olacağını duyurdu. Bedaş planlı elektrik kesintileri yaşanacak ilçeleri tek tek açıkladı. Bağcılar, Esenyurt,  Eyüpsultan, Bayrampaşa, Bahçelievler de elektrik kesintisi var mı? Elektrik ne zaman gelecek? İşte 19 Şubat İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi... 

Gündem

29.02.2024, 15:35

İstanbul AYEDAŞ VE BEDAŞ 19 Şubat Pazartesi elektrik kesintisi olacağını duyurdu. Bedaş planlı elektrik kesintileri yaşanacak ilçeleri tek tek açıkladı.

Bağcılar, Esenyurt,  Eyüpsultan, Bayrampaşa, Bahçelievler de elektrik kesintisi var mı? Elektrik ne zaman gelecek? İşte 19 Şubat İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi..

Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler hangileri? soruların cevabını AYEDAŞ, İstanbul Anadolu yakasında yaşanacak olan elektrik kesintilerinin gün ve saat aralıklarını belirterek web sitesinde paylaşıyor.

>İSTANBUL ANADOLU YAKASI ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULA

Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler hangileri? soruların cevabını AYEDAŞ, İstanbul Avrupa Yakasında yaşanacak olan elektrik kesintilerinin gün ve saat aralıklarını belirterek web sitesinde paylaşıyor.

>İSTANBUL AVRUPA YAKASI ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULA

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading