Yandex Metrica

18 Mart (yarın) İstanbul'da okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'da Pazartesi okul var mı?

18 Mart (yarın) İstanbul'da okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'da Pazartesi okul var mı?

18 Mart resmi tatil değildir. Dolayısıyla 18 Mart Pazartesi günü okullar tatil değildir. İstanbul'da 18 Mart Pazartesi günü eğitim öğretim olacak. Okullar açık olacak. Okula gitmeyenler yok yazılacak.

Gündem

30.03.2024, 11:34

18 Mart resmi tatil değildir. Dolayısıyla 18 Mart Pazartesi günü okullar tatil değildir. İstanbul'da 18 Mart Pazartesi günü eğitim öğretimin devam etmesi bekleniyor. İstanbul'da okullar açık olacak. Okula gitmeyenler yok yazılacak.

18 Mart Pazartesi günü Türkiye'nin dört bir yanında büyük zaferin anma programları düzenlenecek. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak, şehitlerimiz için dualar okunacak. 18 Mart'ta pek çok kişi okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir yalan... Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir... Haberi Görüntüle

18 MART (YARIN) İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

18 Mart resmi tatiller arasında yer almıyor. Dolayısıyla İstanbul'da 18 Mart 2024 Pazartesi günü okullar tatil değil. İstanbul'da okullar eğitim öğretime devam edecek. Okula gitmeyenler yok yazılacak. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin bu yıl 109. yıldönümü Pazartesi günü çeşitli anma programları ile kutlanacak. 

TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu konuyu siyasete bulaştırmadan araştırmalıyız' TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Çanakkale Valiliği, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart Pazartesi kent genelinde MEB'e bağlı okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verilmesine karar verdi. Konu ile ilgili olarak Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, "18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Düzce'de radar cezaları iptal mi edildi? Selektörle radar uyarısı yapanlara kesilen ceza iptal mi oldu? Düzce'de radar cezaları iptal mi edildi? Selektörle radar uyarısı yapanlara... Haberi Görüntüle

18 MART RESMİ TATİL Mİ?

18 Mart resmi tatil değildi. Okullar 18 Mart'ta açık olacak. Kamu kurumları, hastaneler ve sağlık ocakları da açık olacak. Bankalar ve devlet daireleri 18 Mart'ta hizmet vermeye devam edecek. Ancak Çanakkale Valiliği bu yıl okulların 18 Mart'ta tatil edilmesine karar verdi. 

Habere Tepki Ver

2

7

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading