Yandex Metrica

18 Mart (yarın) Çanakkale'de okullar tatil mi? Çanakkale'de Pazartesi okul yok mu?

18 Mart (yarın) Çanakkale'de okullar tatil mi? Çanakkale'de Pazartesi okul yok mu?

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü her sene olduğu gibi bu sene de Çanakkale'de coşku ve gururla kutlamnacak. Şanlı zaferde Şehitlerimiz dualarla anılacak, okullarda ve meydanlarda ise gösteriler düzenlecek. 18 Mart (yarın) Çanakkale'de okullar tatil mi? Çanakkale'de Pazartesi okul yok mu? soruları sorulurken Çanakkale Valiliği'nden beklenen açıklama geldi. 18 Mart Pazartesi günü Çanakkale'de okullar 1 gün tatil edildi.

Gündem

17.03.2024, 13:09

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi tüm Türkiye'de büyük bir coşku ile kutlanacak. Şehitlerimiz saygı ve minnetle anılacak. Binlerce şehit verdiğimiz Çanakkale Deniz Zaferi Anadolu topraklarının Türk ve Müslüman olarak kalması için oldukça büyük bir öneme sahip. Bu şanlı zafer Çanakkale'de de çeşitli etkinlik ve gösterilerle kutlanacak. 18 Mart Pazartesi günü ise okullarla ilgili alınan karar duyuruldu.

Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna imza attı! Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna... Haberi Görüntüle

18 MART (YARIN) ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Çanakkale Valiliği yaptığı açıklamada18 Mart Pazartesi günü okulların kentte tatil olduğunu açıkladı. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü nedeniyle Çanakkale'de eğitim öğretime Pazartesi günü 1 gün ara verilecek.  

23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis konseri nerede, ne zaman bitecek? 23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE'DE PAZARTESİ OKUL YOK MU?

Çanakkale Valiliği açıklamasında şunları belirtti; "18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki çile sona erdi! Bakın seferler kaç saat sonra normale döndü Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki çile sona erdi! Bakın seferler kaç saat... Haberi Görüntüle

18 MART NEDEN ÖNEMLİ?

Her sene 18 Mart günü tüm Türkiye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlanır. 18 Mart milli günler arasındadır. 

I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür. Başta Çanakkale olmak üzere tüm Türkiye'de resmî makamlarca çeşitli programlarla kutlanmakta ve şehit düşen askerlerimiz anılmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading