Yandex Metrica

18 Mart Çanakkale'de okullar tatil mi? MEB Çanakkale'de 18 Mart Pazartesi günü okul tatil mi ilan edildi?

18 Mart Çanakkale'de okullar tatil mi? MEB Çanakkale'de 18 Mart Pazartesi günü okul tatil mi ilan edildi?

Çanakkale Valiliği son dakika uyarısı yaptı. 18 Mart 2024 Pazartesi günü Çanakkale'de okullar ile ilgili son dakika bir kararı alındı. Vatandaşlar Çanakkale Valiliğinin okullar ile ilgili aldığı kararı araştırmaya ve sorgulamaya başladı. Çanakkale'de yaşayan vatandaşlar 18 Mart 2024 Pazartesi günü okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki 18 Mart Çanakkale'de okullar tatil mi? Çanakkale'de 18 Mart Pazartesi günü okul tatil mi ilan edildi? 

Gündem

17.03.2024, 11:14

Çanakkale Valiliği, Çanakkale'de anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini yakından ilgilendiren yeni bir karar açıkladı. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklama, arama motorlarında aratılmaya başlandı. Çanakkaleli vatandaşlar 18 Mart 2024 Pazartesi gününde okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı.

Son dakika: İstanbul'da yangın paniği: İş hanı dumanlar altında kaldı Son dakika: İstanbul'da yangın paniği: İş hanı dumanlar altında kaldı Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI? 18 MART GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ ÇANAKKALE'DE?

Valilikten yapılan açıklamada, "18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilecektir." ifadesi kullanıldı.

Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Haberi Görüntüle

18 MART PAZARTESİ ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Çanakkale Valiliği, Çanakkale'de 18 Mart 2024 Pazartesi günü okulların 1 günlük tatil ilan edildiğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading