Yandex Metrica

17 il teyakkuzda! Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Kuvvetli geliyor

17 il teyakkuzda! Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Kuvvetli geliyor

Meteoroloji, 16 il için sarı kodlu 1 il için turuncu kodlu uyarıda bulundu. Ülke genelinde parçalı, yer yer çok bulutlu olması beklenirken, sıcaklıklar mevsim normallerinin 3-5 derece altında olacak. 

Gündem

24.05.2024, 12:26

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 il için sarı kodlu ve 1 il için turuncu kodlu kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yurt genelinde parçalı, yer yer çok bulutlu olması beklenirken, sıcaklıklar mevsim normallerinin 3-5 derece altında olacak. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Zonguldak, Düzce, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Zekai Aksakkallı'da oraydı! 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını! Zekai Aksakkallı'da oraydı! 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi... Haberi Görüntüle

DOĞU ANADOLU'NUN KUZEYİ İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminine göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Doğu Anadolu'nun kuzeyindeki Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır ile Karadeniz Bölgesi'ndeki Bayburt çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Gece saatlerinde etkisini yitirmesi öngörülen yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

FETÖ'cü hainler MİT binasını böyle vurmuştu! FETÖ'cü hainler MİT binasını böyle vurmuştu! Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR

Hava sıcaklığı, iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece altında, diğer yerlerde genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yağışların ise İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Ankara, Çankırı, Adana çevreleri, Osmaniye ile Kahramanmaraş'ın batısında ve Mersin'in iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Hatay çevrelerinde çok kuvvetli olması olması beklendiğinden ani sel, su basını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Hatay küllerinden doğuyor! Murat Kurum: Her ay 25 bin konut teslim edeceğiz! Hatay küllerinden doğuyor! Murat Kurum: Her ay 25 bin konut... Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ'DEN 17 İL İÇİN UYARI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 il için sarı kodlu 1 il için turuncu kodlu uyarıda bulundu.

Adana, Ağrı, Erzincan, Erzurum, Mersin, Kars, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tunceli, Yozgat, Bayburt, Ardahan, Iğdır ve Osmaniye için sarı kodlu uyarı yapılırken Hatay için turuncu kodlu kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading