Yandex Metrica

13 Şubat öncesi CHP'de kritik toplantı! Kılıçdaroğlu'nun adaylığını mı ilan edecekler?

13 Şubat öncesi CHP'de kritik toplantı! Kılıçdaroğlu'nun adaylığını mı ilan edecekler?

CHP Parti Meclisi, Altılı masanın 12. toplantısı öncesi 9 Şubat günü toplanma karar aldı. Parti Meclis'inin Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendirmesi ve görüşmeler için tam yetki vermesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi'nden alacağı yetki ile Altılı Masa'nın son toplantısına katılacak.

Gündem

23.01.2024, 22:18

CHP PM toplantısı 9 Şubat günü toplanacak. Altılı Masa'nın 12. toplantısı öncesinde yapılacak olan PM toplantısında Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda tam yetki verilmesi bekleniyor. 

Hazal Çağlayan kimdir? Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu! Hazal Çağlayan kimdir? Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu! Haberi Görüntüle

BEN KEMAL GELİYORUM SÖZLERİYLE ADAYLIKTA KARARLILIĞINI BELİRTTİ

Kılıçdaroğlu, 'Ben Kemal geliyorum' sözleri ile adaylıkta kararlı olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu bununla da yetinmedi bu ifadelerin yer aldığı afişi de Genel Merkez binasına astırdı. CHP 9 Şubat tarihinde adaylık gündemiyle toplanacak. Toplantıda Kılıçdaroğlu'nun adaylığına tam destek verilmesi beklenirken Kılıçdaroğlu aldığı yetkiyle 13 Şubat tarihinde 6'lı masa toplantısına katılacak.

CHP tarafında gelişmeler böyle ancak İYİ Parti Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kesinlikle sıcak bakmıyor. Bu konuda ardı ardına açıklama yapan İYİ Parti'de bugün genel başkan yardımcısı Ümit Özlale Akşener gibi İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığına desteğini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına mesafeli duran İYİ Partili Özlale adayın 13 Şubat tarihinde açıklanmasını beklemediklerini, Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerinin kendilerinden habersiz olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, '13 Şubat'ta adayı açıklayacağız' demişti. 

Son dakika: Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklaması Son dakika: Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklaması Haberi Görüntüle

ALTILI MASANIN KÜÇÜK ORTAKLARINDA DA KURULLAR TOPLANACAK

İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nde de kurullar toplanacak. Parti yetkilileri, Genel Başkanlarına tam yetki verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading