Yandex Metrica

107. ÖGG sınav sonuçları bugün mü açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları belli oldu mu, nereden, nasıl öğrenirim?

107. ÖGG sınav sonuçları bugün mü açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları belli oldu mu, nereden, nasıl öğrenirim?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınavı gerçekleştirildi. Sınava katılan adaylar, Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınav sonuçlarını öğrenmek için araştırmalara başladı. Peki, 107. ÖGG sınav sonuçları bugün mü açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları belli oldu mu, nereden, nasıl öğrenirim?

Gündem

26.03.2024, 04:37

24 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınavı ardından, özel güvenlik görevlisi olmak için sınava katılan adaylar, başarı puanlarını öğrenmek için heyecanlı bekleyiş içerisine girdi. Bugün açıklanacak olan ÖGG sınav sonuçlarıyla ilgili olarak, adaylar sonuçların ne zaman, saat kaçta ve nereden öğrenileceğine dair bilgiler edinmek istiyor. Peki, 107. ÖGG sınav sonuçları bugün mü açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları belli oldu mu, nereden, nasıl öğrenirim?

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

107. ÖGG SINAV SONUÇLARI BUGÜN MÜ AÇIKLANACAK?

107. ÖGG sınav sonuçları 15 Mart Cuma günü (bugün) açıklanacak.

CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor Haberi Görüntüle

107. ÖGG SINAV SONUÇLARI BELLİ OLDU MU, NEREDEN, NASIL ÖĞRENİRİM?

ÖGG sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sayfasından öğrenebilecek. Aşağıda yer alan linke tıkladığınızda Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde ilgili alana gideceksiniz.

107.ÖGG SINAV SONUÇLARI ÖĞRENME LİNKİ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading