Yandex Metrica

1 Nisan Pazartesi günü okul var mı, yok mu, tatil mi? Pazartesi günü üniversiteler açık mı, kapalı mı?

1 Nisan Pazartesi günü okul var mı, yok mu, tatil mi? Pazartesi günü üniversiteler açık mı, kapalı mı?

Seçim sonrası okulların tatil olup olmayacağı sorusu şimdiden merak konusu. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için geri sayım başladı. Pazar günü Türkiye genelinde okullarda sandıklar kurulacak ve oy kullanma işlemi gerçekleştirilecek. Peki, 1 Nisan Pazartesi günü okul var mı, yok mu, tatil mi? Pazartesi günü üniversiteler açık mı, kapalı mı?
 

Gündem

31.03.2024, 21:54

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından okulların tatil olup olmayacağına dair bir haber gelip gelmediği merak konusu. Daha önceki yıllarda yapılan seçimlerde, seçimden sonraki günlerde okullarda eğitim ve öğretime ara verilmişti. Peki, 1 Nisan Pazartesi günü okul var mı, yok mu, tatil mi? Pazartesi günü üniversiteler açık mı, kapalı mı?

1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor 1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor Haberi Görüntüle

1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKUL VAR MI, YOK MU, TATİL Mİ?

31 Mart 2024 Pazar günü, 81 il genelinde okullarda kurulan sandıklarda Mahalli İdareler Genel Seçimi gerçekleştirilecek. Seçimlerin ertesi günü olan 1 Nisan Pazartesi günü için henüz resmi tatil açıklaması yapılmadı.

Daha önceki yıllarda yapılan seçimlerde, seçimden sonraki gün okullarda bir günlük eğitime ara verildiği gözlemlendi. Gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Son dakika: İstanbul'da yangın paniği: İş hanı dumanlar altında kaldı Son dakika: İstanbul'da yangın paniği: İş hanı dumanlar altında kaldı Haberi Görüntüle

PAZARTESİ GÜNÜ ÜNİVERSİTELER AÇIK MI, KAPALI MI?

1 Nisan Pazartesi günü yani seçimden sonraki gün üniversitelerin tatil olup olmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Üniversitelerin tatil kararını üniversitenin rektörlüklerinden alınacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading