Yandex Metrica

DOLAR

32.48

%-0 expand_less

EURO

34.88

%-0 expand_less

ALTIN

2421.70

%0.01 expand_less

BIST

10045.74

%0 expand_less

BTC ($)

57740.33

%0.69 expand_less

Sitede Ara

Son dakika! Kritik toplantı sonrası Bakan Nebati'den ilk açıklama geldi

Son dakika! Kritik toplantı sonrası Bakan Nebati'den ilk açıklama geldi

Fiyat İstikrarı Komitesi'nin ilk toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında gerçekleştirildi. Bakan Nebati kritik toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Genel

23.01.2024, 18:33

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin başkanlık ettiği Fiyat İstikrarı Komitesi'nin ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. 

Bakan Nebati toplantı sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Fiyat İstikrarı Komitesi toplantımızın ilkini gerçekleştirdik, enflasyon ile ilgili gelişmeleri ve bu konudaki risklere ilişkin atılacak adımları konuştuk." ifadelerini kullandı. 

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA YAPILDI 

Fiyat İstikrarı Komitesi'nin toplantısının ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. 

Yapılan basın açıklamasında "Ekonomi politikalarımızın önceliklerinden birisi olan fiyat istikrarı çerçevesinde yönetilen/yönlendirilen fiyatlar vasıtasıyla bugüne kadar hayata geçirilen uygulamalar ile bundan sonraki süreçte atılacak adımlar görüşülmüştür." ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading