Yandex Metrica

Sahte çağrı merkezi kurdular! Vatandaşı 20 milyon lira dolandıran çeteye dev operasyon

Sahte çağrı merkezi kurdular! Vatandaşı 20 milyon lira dolandıran çeteye dev operasyon

İstanbul merkezli 3 ilde vatandaşı sahte çağrı merkezi kurarak 20 milyon lira dolandıran çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda 33 şüpheli gözaltına alındı.

Genel

22.03.2024, 15:42

İstanbul merkezli 3 ilde sahte çağrı merkezi ile 20 milyon liralık dolandırıcılık yapan şebeke çökertildi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

SAHTE ÇAĞRI MERKEZİ KURARAK 20 MİLYON DOLANDIRDILAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, İstanbul, Bursa, Aydın ve Ankara'da şüphelilerin çağrı merkezi kurarak, dolandırıcılık yaptıklarını tespit etti.

Şüphelilerin belli bir komisyon karşılığında anlaştıkları kişilerin banka hesaplarına havaleyle para gönderdikleri ve bu kişilere kripto para borsasında hesap açarak elde ettikleri paraları izlerini kaybettirmek için Bitcoinle transfer ettikleri belirlendi.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

33 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul, Bursa, Aydın ve Ankara'daki çağrı merkezlerine dün yapılan eş zamanlı operasyonda 33 şüpheli  gözaltına alındı.

İsrailli organ şebekesine operasyon: Üç ülke üçgeninde dönen çeteye eş zamanlı baskın! İsrailli organ şebekesine operasyon: Üç ülke üçgeninde dönen çeteye eş... Haberi Görüntüle

DOLANDIRIP KUŞADASI'NA TATİLE GİTTİLER

Aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 11 bin lira para, bir miktar uyuşturucu madde, soğuk cüzdan ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Mağdurları 20 milyon lira dolandıran bazı şüphelilerin Kuşadası'nda tatil yaptıkları öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading