Yandex Metrica

Sitede Ara

Komşusuna attığı mesaj hayatını kararttı! 20 kişi evini bastı

Komşusuna attığı mesaj hayatını kararttı! 20 kişi evini bastı

Erzurum'da sosyal medyadan yanlışlıkla komşularına mesaj atan çift, komşuları tarafından darp edilerek evden atıldı. Çift, kaymakamlık kararıyla bir otele yerleştirildi.

Genel

23.01.2024, 18:37

Erzurum'un Palandöken ilçesinde ikamet eden Nurten D. sosyal medya üzerinden katıldığı bir arkadaş grubundan cinsel içerikli mesaj aldı. Mesajı şikayet için grup yöneticisine göndermek isterken yanlışlıkla komşusuna göndermesi olayların fitilini ateşledi. 

Komşular mesajı görür görmez, 15-20 kişi ile Nurten ve Ümit D. çiftinin evini basarak darp etti. Ümit D.'nin ihbarı üzerine çift karakola götürüldü. 

Alınan ifadeler sonrası 4 çocuklu çift otele yerleştirildi. Can güvenlikleri olmadığı için evlerine dönemeyen çift yardım bekliyor. 

EVLERİNİ BASTILAR 

Yanlışlıkla atılan mesajın hayatlarını kararttığını ifade eden Nurten D. "7 gün önce oldu olay. Eşimin astım kronik hastalığı var evde yatıyordu. Facebooktan bana mesaj geldi. Ben kardeşim dediğim insana atacaktım ama yanlışlıkla başkasına gitti fotoğraf. Eve gelip bizi darp ettiler. Fotoğraf yanlış oldu, gerçek olsaydı ben her şeyi arkamda bırakıp terk ederdim." ifadelerini kullandı. 

'EVİMİZE GİDEMİYORUZ'

Evde hasta şekilde yatarken darp edildiğini bildiren Ümit D. "Ben evde yatıyordum. Astım hastasıyım hastaneden yeni çıkmıştım. Bu şahıslar eşimi dışarıya çağırdılar beni çağırmasını söylediler. Eşime vurmaya başladılar bende eşime neden vuruyorsunuz dedim. Göğsüme tekme attılar merdivenlerden aşağı düştüm. Kapıyı kilitledim, çocuklarım korkunca polisi aradım. Karakolda öğrendim durumu, 1 gün nezarete aldılar. Evimize gidemiyoruz, otele yerleştirdiler bizi. Karşı tarafın tehdidi devam ediyor. Korkumuzdan evimize gidemiyoruz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading