Yandex Metrica

Sitede Ara

İş yerini soyan hırsızın bıraktığı not pes dedirtti

İş yerini soyan hırsızın bıraktığı not pes dedirtti

Antalya'da bir hırsız, girdiği iş yerinde önce kahvaltı yapıp, banyo ve mutfaktaki muslukları çalarak iş yeri sahibine bir de not bıraktı. Hırsızın nota yazdıkları pes dedirtti.

Genel

23.01.2024, 18:46

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 2 Şubat günü sabaha karşı 04.00 sıralarında bir iş yerine giren hırsız, önce kahvaltı yaptı. Sonra banyo ve mutfaktaki su bataryalarını çalan hırsız, dükkanda çalışan bir kişinin montunu ve elektrikli tencereyi alarak iş yeri sahibine not bıraktı. 

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

'HAKKINI HELAL ET ABİLERİN GÜLÜ'

Şüpheli iş yerinden çıkmadan önce, 'Patron abi kusura bakma. Ofisine gizli girdim, çok açım. Muslukları ve dolaptan birkaç eşya aldım. Hakkını helal et abilerin gülü' yazılı not bıraktı.

Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o vize kabul ediyor! Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o... Haberi Görüntüle

HIRSIZI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Sabah iş yerine gelen çalışan hırsızlığı fark ederek polise haber verdi. Adrese sevk edilen ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

İŞ YERİ SAHİBİ ŞAKA SANMIŞ

Hırsını kendisine not bıraktığını görünce şaşırdığını ifade eden dükkan sahibi Hakan Düzgünkaya,  "Önce şaka yapılıyor sandım. Gerçeği öğrenince şok oldum. Keşke hırsızlık yapmadan gelip, istese verirdim. Bir de bana not bırakıp, helallik istemiş. Şaka gibi" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading