TR Haber
ESCKapat
Ara

Ayaklarıyla hamuru yoğurdu! Ramazan gününde skandal görüntü: O iş yeri mühürlendi!

Ayaklarıyla hamuru yoğurdu! Ramazan gününde skandal görüntü: O iş yeri mühürlendi!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren bir tatlı imalathanesi çalışanı ayaklarıyla hamur yoğurdu. Büyük hijyen skandalını gözler önüne seren imalathane belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

TR Haber
Genel2026-02-20 11:28:31

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir tatlı imalathanesinde bir kişi hamuru ayaklarıyla yoğurdu. Onlara ilişkin görüntüler ise bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren bir tatlı imalathanesinde kaydedilen görüntüler büyük tepki topladı. Bir kişinin hamuru ayaklarıyla yoğurduğu anların ortaya çıkmasının ardından belediye ekipleri iş yerini apar topar mühürledi.

AYAKLARIYLA HAMUR YOĞURDU

Görüntülerde bir kişinin üretim alanında hamuru ayaklarıyla yoğurduğu anlar yer aldı.Tepkilerin büyümesi üzerine zabıta ekipleri harekete geçti. İmalathaneyi mühürlenerek faaliyeti durduruldu. 

"VATANDAŞLARIMZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ"

Olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi. Belediyeden skandala ilişkin yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir" denildi.

Yazar

Zehra EVCİL

Yayın Tarihi

20 Şubat 2026

Benzer Haberler

Ayaklarıyla hamuru yoğurdu! Ramazan gününde skandal görüntü: O iş yeri mühürlendi! | TR Haber