TR Haber
ESCKapat
Ara

28 Şubat e-Delet'e neden girilmiyor? Kapalı mı?

28 Şubat e-Delet'e neden girilmiyor? Kapalı mı?

Türkiye'de her gün milyonlarca vatandaşın ziyaret ettiği e-Devlet Kapısı’nda 28 Şubat'ta erişim sorunu yaşanabilir. Yapılan duyuruda 28 Şubat'ta planlı altyapı yenileme çalışması yapılacağı için e-Devlet'te zaman zaman kesinti yaşanabileceği belirtildi. Peki 28 Şubat e-Delet'e neden girilmiyor? Kapalı mı?

TR Haber
Genel2026-02-23 12:07:25

Türkiye genelinde milyonlarca vatandaşın ziyaret ettiği ve Türkiye'nin en çok ziyaret edilen internet tabanlı portalı olan e-Devlet'te planlı bakım ve onarım çalışmaları yapılacağı duyuruldu. 

28 ŞUBAT'TA E-DEVLET'E NEDEN GİRİLMİYOR?

e-Devlet'te altyapı bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 28 Şubat'ta erşim sıkıntıları yaşanabilir. Yapılan açıklamada bakım çalışmalarının 28 Şubat 2026 tarihinde 00:00 - 03:00 saatleri arasında yapılacağı belirtildi. 

E-DEVLET'E NE OLDU?

E-Devlet'e girişler bakım ve onarım çalışmaları kapsamında aksayabilir. 

Yazar

Mehmet KARAKOCA

Yayın Tarihi

23 Şubat 2026

Benzer Haberler

28 Şubat e-Delet'e neden girilmiyor? Kapalı mı? | TR Haber