Yandex Metrica

Sitede Ara

2022 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır?

2022 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı 2022 tercih kılavuzu yayımlandı. Sözleşmeli personel alımları nasıl yapılır araması vatandaşlara tarafından yapılıyor. Peki 2022 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri ne zamana kadar yapılacak?

Genel

23.01.2024, 19:17

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine alınacak sözleşmeli, personel alımı tercih kılavuzu bakanlık tarafından ilan edildi. Sınavda asil olarak tercih hakkı kazananlar tercih kılavuzunu merak ediyordu. Beklenen kılavuz yayınlandı. Peki 2022 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri ne zamana kadar yapılacak?

Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o vize kabul ediyor! Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o... Haberi Görüntüle

AİLE BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI TERCİHLERİ NEREDEN YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için yapılan sözlü sınav sonuçları 6 Mayıs tarihinde ilan edilmişti. Sınavı kazanan asil adaylar 20-26 Mayıs 2022 tarihleri arasında tercihlerini sistem üzerinden yapabilecek.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

AİLE BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI TERCİH KILAVUZU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı 2022 tercih kılavuzu yayımlandı. Adaylar en fazla 20 tercih yapabilecek. Eğer tercihlerine yerleşememesi durumunda 20 tercih dışında boş kalan yerlere tercih dışı sistem tarafından atanıp atanamayağını bildirecek.

Tercihleri sisteme kaydedilip onaylandıktan sonra tercih çıktısı alınacak, imzalanacak ve tercihlerinden birine yerleşenler atamaya esas belgeleri ile beraber teslim edecek.

Adaylar, başarı puanı üstünlüğüne ve tercihlerine göre sistem tarafından otomatik olarak yerleştirilecek.

Yerleştirme işlemleri sonucuna göre atanmaya hak kazananlar için atamaya özel istenilen belgelere göre ayrıca duyuru yapılacaktır.

>Tercih kılavuzu için tıklayın.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading