Yandex Metrica

Gençlerin başkanı! Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın telefonu eline aldı: Gençlere taş çıkardı

Boğaz'ın incisi Beykoz'a yaptığı dev projeler ve sosyal medyada viral olan videoları ile gündemden hiç düşmeyen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, gençlerin de en çok sevdiği belediye başkanı olarak öne çıkmaya devam ediyor. Son olarak Murat Aydın'ın Beykozlu gençler ile online okey oynadığı görüntüler sosyal medyada tebessüm ile karşılandı.

Gündem

21.04.2024, 15:19

Beykoz Belediyesi'nin başına geldiği ilk günden itibaren Beykoz için tüm sınırları zorlayan ve gerçekleştirdiği ve gerçekleşmekte olan dev projeleri ile Beykoz'a hayat veren Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, gençlerin de en yakın arkadaşı olmaya devam ediyor. Son olarak Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, online okey oynayan gençlerin oyunlarına eşlik etti. O anlar sosyal medyada en çok konuşulan video oldu.

Dışişleri Bakanlığından açıklama: 'Bahreyn Deklarasyonu’nda yer alan Filistin’le ilgili kararları memnuniyetle karşılıyoruz' Dışişleri Bakanlığından açıklama: 'Bahreyn Deklarasyonu’nda yer alan Filistin’le ilgili kararları... Haberi Görüntüle

GENÇLERLE ONLİNE OKEY OYNADI

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, sahilde bulunan Beykoz kahvecisinde cep telefonuyla online okey oynayan gençlerin davetini geri çevirmedi. Eline telefonu alan Murat Aydın, "buna bir takıldın mı daha kopamazsın" yorumunu yaptı.

Son dakika... Valiliklerden peş peşe yasak kararı: 7 ilde gösteri ve yürüyüşler kısıtlandı Son dakika... Valiliklerden peş peşe yasak kararı: 7 ilde gösteri... Haberi Görüntüle

"DURUM İYİ"

Beykozlu bir gencin telefonuyla oyuna dahil olan Murat Aydın, okeyde elinin iyi olması üzerine "durum iyi" ifadelerini kullanırken, oyunun pratik olmasının da iyi olduğunu söyledi.

Eşini ve iki çocuğunu öldürmüştü: Ailesini katleden polisin intihar notu ortaya çıktı! Eşini ve iki çocuğunu öldürmüştü: Ailesini katleden polisin intihar notu... Haberi Görüntüle

"GENÇLERLE AYNI DİLİ KONUŞTUĞUMUZ DOĞRUDUR"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir başka genç Beykozlu ile sohbet eden Murat Aydın'ın görüntüleri yine viral olmuştu. Söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, "Gençlerle aynı dili konuştuğumuz doğrudur, Yalnız skatepark borçlandık galiba…" notunu düşmüştü.

Selçuk Bayraktar paylaştı: Genelkurmay Başkanı Gürak'tan sürpriz ziyaret Selçuk Bayraktar paylaştı: Genelkurmay Başkanı Gürak'tan sürpriz ziyaret Haberi Görüntüle

YALI KÜTÜPHANESİ AÇILIYOR

Ayrıca Beykozlu gençlerin zaman geçireceği birçok alan ve proje içinde kolları sıvayan Murat Aydın, Türkiye’de ilk ve tek olan “Yalı Kütüphanesi” hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Murat Aydın, “Gençlerimiz için yaşayan mekanların sayısını artırıyoruz.  7/24 hizmet verecek modern ve nitelikli bir kütüphane hazırlıyoruz, içinde aynı anda 120 kişi ders çalışabilecek. Beykoz Kahvecisi’nin de yer alacağı Yalı Kütüphanesi şubatın ilk haftası açılacak.” ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading