Yandex Metrica

Ziraat Bankası'ndan 250 TL harcayanlara ödeme müjdesi! Son tarih belli oldu

Ziraat Bankası'ndan 250 TL harcayanlara ödeme müjdesi! Son tarih belli oldu

Ziraat Bankası acil nakit ihtiyacı duyan müşterilerine yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankkart ile Temmuz ayında Ulaşım sektöründen yapılan 250 TL ve üzeri harcamalara toplam 40 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:35

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden 6 gün içinde kampanyaya katılana verileceğini duyurarak kampanya ile ilgili detayları paylaştı. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankkart’ınız ile Temmuz ayı boyunca Ulaşım ve Seyahat sektöründen yapacağınız 250 TL ve üzeri harcamalarınıza %5 toplamda 40 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi. Ayrıca kampanyanın ayrıntılarına ilişkin detaylar da paylaşıldı.

1 milyar dolarlık yatırım yapmışlardı! Çin devi BYD Manisa'ya geldi: Kelebek etkisi bekleniyor 1 milyar dolarlık yatırım yapmışlardı! Çin devi BYD Manisa'ya geldi:... Haberi Görüntüle

NASIL BAŞVURULUR? 

Ayın Sektörü özelliğinden faydalanmaya başlayabilmek için Bankkart Mobil, İnternet Şube, SMS, Müşteri İletişim Merkezi veya Şubelerimiz kanalıyla katılım sağlanması gerektiği belirtildi ve SMS ile katılım sağlamak için Bankamızda kayıtlı cep telefonundan AYINSEKTORU yazılarak 4757’ye SMS gönderilmesi gerektiği aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı için devreye girdi ABD'den talimat verdi: Bitirin bu işi Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı için devreye girdi ABD'den talimat verdi:... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI 

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı uygulaması ile ilgili ay için belirlenen sektörlerden tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri işlemlerden %5 ek Bankkart Lira kazanılabilecektir.
Bir müşterinin bir takvim ayı boyunca kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 40 TL ile sınırlıdır.

Bankkart’ın kredi kartı uygulamasına bağlı ek ve sanal kartlar ile yapılan işlemler ve kartlı mobil temassız ödemeler de asıl kart harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kazanımı, özelliğe katılım sağlandıktan sonra gerçekleşen alışveriş işlemleri için geçerlidir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading