Yandex Metrica

Zam sırası benzinde | 14 Şubat akaryakıt fiyatlarında son durum ne? Benzin ve motorine kaç TL zam gelecek?

Benzin fiyatlarına zam mı geliyor? Benzin fiyatları kaç TL olacak? Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan gelişmeler Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde motorine gelen 2,56 TL'lik zam sonrası sıra şimdi de benzine geldi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre benzin fiyatlarına zam gelecek. Peki benzin fiyatlarına kaç TL zam gelecek?

Ekonomi

19.02.2024, 06:34

Aracı olan milyonlarca araç kullanıcısını yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarına yeni güncelleme gelmeye devam ediyor. Birkaç gün önce motorinin litre fiyatına 2,56 lira zam gelmişti. Bu zam sonrası gözler benzin fiyatlarına gelecek zam veya indirim haberlerine çevrilmişti. O haber sektör kaynaklarından geldi. Edinilen bilgiye göre benzin fiyatlarına zam haberi yolda. Peki benzin fiyatları kaç TL olacak? Benzine kaç TL zam gelecek?

Bakan Şimşek'ten vergi paketine ilişkin açıklama: Dar gelirliye yönelik hüküm yok Bakan Şimşek'ten vergi paketine ilişkin açıklama: Dar gelirliye yönelik hüküm... Haberi Görüntüle

MOTORİN FİYATLARINA YENİ ZAM VAR MI? 

14 Şubat 2024 itibarıyla motorin fiyatlarına yeni zam haberi var mı? Motorin fiyatları ne kadar oldu? Motorinin litre fiyatına da 2,56 lira zam gelmişti. Gelen zam ile birlikte motorinin litre fiyatı 45 lirayı aşarak rekor kırdı. Motorine şu an için güncel bir zam haberi bulunmuyor.

Biden'ın adaylıktan çekilmesi borsayı nasıl etkiler? Borsa yükselir mi, düşer mi? Biden'ın adaylıktan çekilmesi borsayı nasıl etkiler? Borsa yükselir mi, düşer... Haberi Görüntüle

BENZİN FİYATLARINA KAÇ TL ZAM GELDİ?

Motorine gelen zam haberi sonrası gözler benzin fiyatlarına çevrilmişiti. Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1,79 lira zam bekleniyor. Peki benzin fiyatları kaç TL oldu? 14 Şubat akaryakıt fiyatlarında son durum ne?

Mehmet Şimşek'ten Bahçeli'ye destek teşekkürü: Açıklamaları çok kıymetli! Mehmet Şimşek'ten Bahçeli'ye destek teşekkürü: Açıklamaları çok kıymetli! Haberi Görüntüle

14 ŞUBAT AKARYAKIT FİYATLARI

14 Şubat 2024 Çarşamba günü itibarıyla, İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 39.34 TL, İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 44.27 TL, İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 20.20 TL, İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 39.43 TL, İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 44.34 TL, İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 20.28 TL'den işlem görüyor.

Yeni doğalgaz gemisi ne zaman geliyor? Bakan Bayraktar canlı yayında tarih verdi Yeni doğalgaz gemisi ne zaman geliyor? Bakan Bayraktar canlı yayında... Haberi Görüntüle

İZMİR VE ANKARA'DA AKARYAKIT FİYATLARI

Öte yandan Ankara'da benzin litre fiyatı: 40.13 TL, motorinin litre fiyatı 45.10 TL, LPG'nin litre fiyatı ise 20.15 TL'den işlem görüyor. İzmir'de ise İzmir'de benzin litre fiyatı: 40.33 TL, motorin litre fiyatı: 45.30 TL, LPG litre fiyatı: 20.00 TL'den alıcı buluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading