Yandex Metrica

Zam geleceği netleşti! Emeklilerin beklediği müjdeli haber geldi! Zamlı emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Zam geleceği netleşti! Emeklilerin beklediği müjdeli haber geldi! Zamlı emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Zamlı emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024 tarih geldi - Enflasyonda yaşanan yükseliş nedeniyle ay sonunu getirmekte her geçen gün biraz daha zorlanan emeklilere ilaç gibi gelecek bir açıklama yapılmış, emekliye bayram ikramiyesi için zam yapılacağı açıklanmıştı.  

Ekonomi

19.02.2024, 13:39

Emeklilerin beklediği müjdeli haber geldi. Emekliye bayram ikramiyesi 2024 ödeme tarihi belli oldu. 4A 4B 4C SSK BAĞKUR Memur emeklileri zamlı bayram ikramiyesi o tarihte hesaplarda yatırılacak.

THY'den küresel siber soruna ilişkin açıklama: 84 sefer iptal edilmişti THY'den küresel siber soruna ilişkin açıklama: 84 sefer iptal edilmişti Haberi Görüntüle

ZAM YAPILACAĞININ MÜJDESİ VERİLMİŞTİ 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklama ile "Emeklilerimiz müsterih olsun. Cumhurbaşkanımız da bizler de emeklilerimizin yanında olduk. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanımızla bir araya gelip görüşeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak Cumhurbaşkanımızın takdirine sunup talimatları doğrultusunda gerekli çalışmaları, adımları atarız. Biz hükümet olarak bu adımı atmaya hazırız. Çalışmalara kısa sürede başlayabiliriz” diyerek zam geleceğini duyurmuştu.

HGS kullanıcıları için yeni düzenleme! İki yeni özellik artık E-Devlet'te HGS kullanıcıları için yeni düzenleme! İki yeni özellik artık E-Devlet'te Haberi Görüntüle

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 NE KADAR, KAÇ TL OLACAK?

Emekliye bayram ikramiyesi için farklı çok sayıda rakam bulunurken SGK Başmüfettişi İsa Karakaş yapmış olduğu değerlendirmesinde "Zira 2.000 TL’lik rakamın daha da yukarıya çıkarılacağı vaadi verilmişti ancak günümüze kadar beklenen artış gerçekleşmemiştir. Hâl böyle iken Ramazan Bayramı öncesinde ve seçimlere yakın bir takvim içinde iktidar cephesinde 2 bin TL’lik ikramiyenin en azında 5 bin TL’ye yükseltilmesi beklenmektedir.

IMF'den Türkiye büyüme tahminine revizyon: Beklenenden daha yüksek IMF'den Türkiye büyüme tahminine revizyon: Beklenenden daha yüksek Haberi Görüntüle

TOPLAMDA 10 BİN TL İKRAMİYE OLACAK 

Zira hükûmetin 2024 yılını 'Emeklikler Yılı' ilan etmesi, emeklilerinin ekonomik beklentilerinin yanı sıra sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmaların başladığının açıklanması ikramiyenin 5 bin TL’ye yükseltilmesi kulis bilgisini güçlendirmektedir." diyerek emekliyer Ramazan Bayramı ikramiyesi için 5 bin TL rakamını telaffuz etti. Söz konusu rakamın kabul edilmesi durumunda emekliye biri Ramazan Bayramı diğeri ise Kurban Bayramında olmak üzere 5 bin liradan toplamda 10 bin TL ikramiye ödemesi yapılacak.

İslam Memiş'ten 'Trump' uyarısı: Bu hafta... İslam Memiş'ten 'Trump' uyarısı: Bu hafta... Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bu sene Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü kutlanacak. Bu nedenle emekliye bayram ikramiyesi ödemelerinin 1 Nisan 2024 Pazartesi günü ile 5 Nisan 2024 Cuma günü arasında ödenmesi bekleniyor. Söz konusu ödemelerin bu tarihler arasında yapılacağı ifade edilirken bayram ikramiyeleri kesin olarak zamlı yatırılacak ancak zammın ne kadar olacağı kesin olarak açıklanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading