Yandex Metrica

Yüzde 210 zamlandı! Bayramda memlekete gideceklere kötü haber: Uçak biletleri alev aldı

Yüzde 210 zamlandı! Bayramda memlekete gideceklere kötü haber: Uçak biletleri alev aldı

Kurban Bayramı'na bir aydan kısa bir süre kala memlekete, tatile gidecek vatandaşlar bilet fiyatları ile şoke oldu. Rekor rakamlara çıkan bilet fiyatlarına ilişlin Biletbayisi.com'da çarpıcı açıklama geldi. Peki otobüs, uçak biletleri ne kadar oldu?

Ekonomi

28.05.2024, 10:49

14-23 Haziran tarihleri arasındaki otobüs ve uçak bilet satış oranlarını açıklayan Biletbayisi.com, ülke genelinde seyahat haraketliliği yaşandığını belirtti.

Biletbayisi.com'da yer alan verilere göre, otobüs biletlerindeki satışlar yüzde 70 artarken, en çok kalkış yapılacak nokta İstanbul-Esenler Otogarı oldu. 

Doların fiyatı 13 TL birden fırlayacak! Yatırımcılar dikkat.. İşte 12 Temmuz 2024 döviz kurları Doların fiyatı 13 TL birden fırlayacak! Yatırımcılar dikkat.. İşte 12... Haberi Görüntüle

UÇAK BİLETLERİ YÜZDE 210 ZAMLANDI

Şirketten yapılan açıklamada Ankara-Antalya, İzmir-Muğla ve İstanbul-Antalya otobüs biletlerinde önceki sezonlara göre büyük artış yaşandığı belirtilirken, araç kiralama sürelerinde yüzde 40 artış yaşandığı kiralamalarının yüzde 85'inin ise havaalanlarından yapıldığı bildirildi.

Öte yandan bayram tatili için için hava yolunu tercih edenlerde de zam şoku yaşadı. Yurt içi uçak bilet satışları yüzde 210 oranında arttı. Bayram tatilinde seyahat için en çok İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı tercih edilirken, İzmir, Antalya ve Muğla en çok tercih edilen varış noktaları oldu.

Araç alacaklara müjde: ÖTV indirimiyle o marka model arabalara dev indirim geliyor! Araç alacaklara müjde: ÖTV indirimiyle o marka model arabalara dev... Haberi Görüntüle

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ŞEHİRLER

Kurban Bayramı'ndan en çok tercih edilen yurt dışı şehirleri ise Paris, Roma, Barcelona, Dubai olurken, yurt içinde Bodrum, Çeşme, Kapadokya, Kaş ön plana çıktı. Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte otobüs ve uçak bilet satışlarının daha da artması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading