Yandex Metrica

Yeni Tofaş Şahin Türkiye'nin gündemine damga vurdu! Elektrikli aracın ilk fiyatı belli oldu

Yeni Tofaş Şahin Türkiye'nin gündemine damga vurdu! Elektrikli aracın ilk fiyatı belli oldu

Tofaş Şahin hayranlarını sevindiren haberler peşi sıra geliyor. 2022 yılında yenilenmiş görüntüsüyle ve elektrikli olmasıyla gönülleri fethetmeye hazırlanan Şahin'in fiyatı belli oldu.

Ekonomi

26.02.2024, 11:06

Türkiye'de geniş bir kesim tarafından tutkuyla sevilen Tofaş Şahin, 2022 yılında yenilenmiş görüntüsü ve tamamen elektrikli bir şekilde satışa çıkmaya hazırlanıyor. Şahin, Türkiye'de satışa sunulacak en uygun sıfır araç olacak.

Aile Destek ödemeleri ne zaman hesaplara yatırılacak? Aile Destek ödemeleri devam ediyor mu, bitti mi? Aile Destek ödemeleri ne zaman hesaplara yatırılacak? Aile Destek ödemeleri... Haberi Görüntüle

2022 YILINDA TÜRKİYE ÜRETİMİ SONLANMIŞTI

Türkiye'deki üretimi 2002 yılında sonlanan TOFAŞ Şahin'in marka hakkı, Holland DOCC tarafından aynı satın alınarak 2013 yılına kadar Etiyopya ve Mısır'da üretilmeye devam edildi.

İddiaya göre Holland DOCC firması, TOFAŞ Şahin modelini 2022 yılı içerisinde yeni tasarımıyla elektrikli olarak Etiyopya ve Mısır'da satışa çıkaracak. Elektrikli yeni TOFAŞ Şahin'in eylül ayında ise Türkiye pazarında satışa çıkacağı ileri sürüldü.

TBMM'de emekli mesaisi! 9. Yargı Paketi görüşülecek! TBMM'de emekli mesaisi! 9. Yargı Paketi görüşülecek! Haberi Görüntüle

YENİ TOFAŞ ŞAHİN'İN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Son gelen bilgilere göre otomobilin çıkış fiyatı yaklaşık 1 milyon Etiyopya Birri olarak belirlendi. Bu rakam dolar bazında 20 bin dolara denk düşüyor. Yani Tofaş Şahin'in güncel kurla 267 bin TL olacağı düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading