Yandex Metrica

Yeni hedef fiyatlar belli oldu! Al tavsiyesi geldi

Yeni hedef fiyatlar belli oldu! Al tavsiyesi geldi

Dünya genelinde Türk bankalarına olan güven artıyor. Son olarak Bank of America, çok sayıda Türk bankalarının hedef fiyatlarını artırarak al tavsiyesinde bulundu.

Ekonomi

15.05.2024, 10:19

Türk bankalarının hedef fiyatlarındaki artış sebebiyle Bank of America tarafından yayınlanan olumlu rapor doğrultusunda, bankalar için al tavsiyesi verildi. 

Bank of America

Bank of America

Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim kapıda: Gece yarısı 2 lira birden... Araç sahipleri müjde! O yakıt grubuna indirim kapıda: Gece yarısı... Haberi Görüntüle

AL TAVSİYESİ GELDİ

Bu rapor sonrasında bankacılık endeksi ciddi oranda arttı. Öyle ki bankacılık endeksi gün içinde 13 bin 373 puana kadar çıktı.  Ardından saat 14.40 gibi yüzde 1 prim ile birlikte 13 bin 163 puandan işlem yapıldı.

Bank of America raporunda, Türk özel banka hisselerinin son altı ay içinde yüzde 95 artış gösterdiği ve dolar bazında yaklaşık yüzde 75 değer kazandığına dikkat çekildi. Raporda ortodoks politakaları gündemde olduğu sürece, Türk baknalarının değerleme oranlarının artacağı belirtildi.

Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın, ABD'nin kovulduğu uranyum ülkesine çıkarma yaptı Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın, ABD'nin kovulduğu uranyum... Haberi Görüntüle

YENİ HEDEF FİYATLAR BELLİ OLDU

Yayımlanan rapor ışığında, Bank of America'nın Türk bankaları için belirlediği yeni hedef fiyatlar da yer aldı. Buna göre, Akbank için yeni hedef fiyat 90 TL olarak belirlenirken, Garanti BBVA'nın hedef fiyatı 99 TL'den 136 TL'ye yükseltildi. Yapı Kredi'nin yeni hedef fiyatı 47 TL olarak açıklanırken, İş Bankası'nın hedef fiyatı 21 TL olarak belirlendi. Halkbank ve Vakıfbank'ın hedef fiyatları ise sırasıyla 9,5 TL'den 12,7 TL'ye ve 5 TL'den 19 TL'ye yükseltildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading