Yandex Metrica

Yeni dönem resmen başladı! Akaryakıt fiyatları 13 bin bayide düzenlenecek

Yeni dönem resmen başladı! Akaryakıt fiyatları 13 bin bayide düzenlenecek

Akaryakıt istasyonlarında artık aynı tür akaryakıt için farklı fiyat uygulaması sona erdi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun aldığı karar ile birlikte, farklılaştırılmış olan akaryakıt ürünlerinin birçok istasyonda aynı tutardan satılması zorunlu hale geldi ve bu karar bugünden itibaren geçerli oldu. Bu değişiklikle birlikte, ülke genelinde bulunan 13 bin akaryakıt istasyonunda fiyatlar güncellenecek.

Ekonomi

21.05.2024, 21:04

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), farklılaştırılmış akaryakıt ürünlerinin istasyonlarda aynı fiyata satılması uygulamasını bugün itibarıyla hayata geçirdi. Bu yeni düzenlemeyle birlikte, Türkiye genelindeki 13 bin akaryakıt istasyonunda fiyatlar güncellenecek ve artık aynı tür akaryakıtlar için birden fazla fiyat olmayacak. Ancak, mazot ve benzin fiyatlarındaki değişikliklere dair indirim veya zam durumu hakkında bilgi verilmedi.

Ne altın ne petrol yeni kral lityum! Bilim adamları yüzyılın keşfi olarak yorumladı: Türkiye'de de var Ne altın ne petrol yeni kral lityum! Bilim adamları yüzyılın... Haberi Görüntüle

YÜZDE 0,5'İ GEÇEMEYECEK

EPDK, dağıtıcı lisansı sahiplerinin, akaryakıtların özelliklerini iyileştirmeye yönelik çeşitli katkı maddelerini ürüne ekleyebileceğini ancak bu işlem için kullanılacak katkı maddelerine ilişkin bilgilendirme ve gerekli izin alma yükümlülüklerinde herhangi bir değişiklik olmadığını belirtti. Bu çerçevede, dağıtıcılar yüzde 0,5'i geçmemek kaydıyla akaryakıtlara katkı maddeleri ekleyebilecekler.

Gram altın düştü! Uzmanlar bas bas 'Alın' diye bağırıyor! İşte 19 Temmuz 2024 güncel fiyatları... Gram altın düştü! Uzmanlar bas bas 'Alın' diye bağırıyor! İşte... Haberi Görüntüle

GÜNCEL BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI

Güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde:

İstanbul

Benzin: 42.69 Türk Lirası

Mazot: 40.17 Türk Lirası

LPG: 20.97 Türk Lirası

Ankara

Benzin: 43.61 Türk Lirası

Mazot: 41.12 Türk Lirası

LPG: 20.87 Türk Lirası

İzmir

Benzin: 43.84 Türk Lirası

Mazot: 41.36 Türk Lirası

LPG: 20.51 Türk Lirası

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading