Yandex Metrica

Yavuz Karadeniz'deki kritik görevine hazır! Filyos Limanı'ndan uğurlanacak

Yavuz Karadeniz'deki kritik görevine hazır! Filyos Limanı'ndan uğurlanacak

Yavuz Sondaj Gemisi yarın Karadeniz'deki görevine başlayacak. Karadeniz'deki gaz arama faaliyetlerine devam edecek Fatih ve Kanuni gemilerine Yavuz da katılacak. Filyos Limanı'ndan hareket edecek olan Yavuz sondaj gemisi Karadeniz'de üst seviye kuyu tamamlama görevini yapacak.

Ekonomi

23.04.2024, 03:46

Karadeniz'de bulunan 540 milyar metreküp doğal gaz keşfinin ardından doğal gaz arama faaliyetleri hız kesmeden sürüyor. Sismik gemiler Mavi Vatan'da enerji çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro destek... Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro... Haberi Görüntüle

KARADENİZ'DE İLK KRİTİK GÖREVİNE BAŞLAYACAK

Yavuz sondaj gemisi de Karadeniz'deki ilk kritik görevine başlayacak. Gemi, yarın Filyos Limanı'ndan yeni görevi için hareket edecek.

Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri Karadeniz'de eş zamanlı görev yapacak. Hedef, Karadeniz gazının 2023'te kullanıma sunulması.

Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008 ve sonrasına dikkat! Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE SONDAJ GEMİLERİ SAKARYA GAZ SAHASI'NDA FARKLI GÖREVLERDE

Türkiye'nin sondaj gemileri Sakarya Gaz Sahası'nda farklı görevlerde bulunacak.

Deniz tabanına kuyu başı malzemelerinin ve vana sistemlerinin yerleştirilmesi gibi adımları kapsayan üst seviye kuyu tamamlama görevini ise Yavuz yapacak.

Fatih sondaj gemisi Gökçe-1 sondaj kuyusunda mesaide. Kanuni, Türkali-2 kuyusunda derin deniz kuyu testlerini gerçekleştirdi. Şimdi Türkali-4'te sondaj çalışmalarına devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading