Yandex Metrica

Yaprak kıpırdamıyor! Bakan çok alan yok! İkinci el otomobil piyasasında sessizlik hakim

Yaprak kıpırdamıyor! Bakan çok alan yok! İkinci el otomobil piyasasında sessizlik hakim

Son dönemlerde büyük çöküş yaşayan ikinci el piyasasında adeta yaprak kımıldamıyor. Gaziantep'te pazar günleri açılan ikinci el oto pazarında yaşanan yoğunluk dikkatleri çekse de alış ve satış işlemlerinin yok denecek kadar az olması gözlerden kaçmadı. Konuya ilişkin açıklama yapan satıcılar, yoğunluğun aldatıcı olduğunu söylerek "Bakan çok ama alan az" ifadelerini kullandı.

Ekonomi

30.04.2024, 16:24

Geçtiğimiz yıl sonlarına doğru düşüş eğilimi gösteren ikinci el otomobil fiyatları yeni yılla birlikte tekrar yükselişe geçti. Söz konusu yükseliş ikinci oto pazarlarını da etkiledi. Gaziantep'te pazar günleri açılan ikinci el oto pazarındaki alıcı ve satıcılar ise, "Bakan çok ama alan az" dedi.

Paralar tükendi! Herkes ATM'ye koştu: Dev banka iflas etti! Paralar tükendi! Herkes ATM'ye koştu: Dev banka iflas etti! Haberi Görüntüle

"BAKAN ÇOK ALAN YOK"

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ahmet Yaşar isimli vatandaş, "Piyasa biraz durgun. Bakan çok, müşteri çok ama alan yok. Fiyatlar yüksek. Satıcılar satamıyor, alıcılar alamıyor" ifadelerini kullandı.

Arap ırkçılığı ekonomiyi de vurdu: Türkiye milyar dolarlar kaybetti! İşte TÜİK'in açıkladığı resmi rakamlar... Arap ırkçılığı ekonomiyi de vurdu: Türkiye milyar dolarlar kaybetti! İşte... Haberi Görüntüle

"YÜZDE 80'İ BAKMAK İÇİN GELİYOR"

Pazara gelen kalabalığın yüzde 80'inin sadece bakmak için dolaştığını belirten bir başka vatandaş ise, "Ben de bir satıcıyım. Piyasa baya bir durgun. İkinci el oto pazarında yoğun bir kalabalık var ama bu kalabalığın yüzde 80'i alıcı değil. Araçlara ve piyasaya bakmaya geliyor vatandaşlar. Alıcı sayısı çok az" şeklinde ifade kullandı.

Altın borcu olan kafasını duvardan duvara vuracak! Elinizi çabuk tutun: Altın rekor için hazırlanıyor Altın borcu olan kafasını duvardan duvara vuracak! Elinizi çabuk tutun:... Haberi Görüntüle

"FİYATLAR TEKRAR YÜKSELİŞE GEÇTİ"

Fiyatların tekrar yükselişe geçtiğini belirten Tevfik Yüksek isimli vatandaş ise "Piyasa çok pahalı şuanda, yani fiyatlarda hiç düşme yok. Hatta daha beter yükselme var. 320 bin kilometredeki bir araca 440 bin lira istiyorlar. Bu durumda biz nasıl araç alalım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading