Yandex Metrica

Vergisiz telefon modelleri neler? Hangi telefonlar vergisiz verilecek? Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı başladı mı?

Vergisiz telefon modelleri neler? Hangi telefonlar vergisiz verilecek? Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim müjdelerinden biri olan 'Öğrencilere Vergisiz Telefon' için sona gelindi. Vergisiz telefonların satışa sunulmasına çok az bir zaman kaldı. Peki Vergisiz telefon modelleri neler? Hangi telefonlar vergisiz verilecek? Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı başladı mı?

Ekonomi

23.01.2024, 21:26

Vergisiz telefon modelleri neler? Hangi telefon markası ve modellerinde vergi indirimi gelecek soruları gündemde yerini alıyor. Peki Vergisiz telefon modelleri neler? Hangi telefonlar vergisiz verilecek? Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışı başladı mı?

Kayıtdışı ekonomi ile mücadelede yeni dönem: Fiş vermeyene de almayana da ceza geliyor Kayıtdışı ekonomi ile mücadelede yeni dönem: Fiş vermeyene de almayana... Haberi Görüntüle

VERGİSİZ TELEFON MODELLERİ NELER?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e ithal telefonlarda bir indirim yapılması konusunda söz verdi. Ancak Şimşek, bu indirimin cari açığı artırabileceğini ifade etti. Şimşek, yapılan çalışmanın sadece yerli telefonları kapsayacağını belirtti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ise yerli denildiğinde sadece tek bir telefon markasının değil, Türkiye'de yatırımı olan uluslararası markaların da bu indirimden faydalanabileceğini vurguladı. Konuyla ilgili daha fazla çalışma yapılması ve bir sonraki kabine toplantısında değerlendirilmesi kararı alındı.

1+1 2+1 ve 3+1 daireler peynir ekmek gibi satılacak: TOKİ'nin konutları uygun fiyat ile satışta 1+1 2+1 ve 3+1 daireler peynir ekmek gibi satılacak: TOKİ'nin... Haberi Görüntüle

Piyasaların gözü faiz kararında: Merkez Bankası'ndan yeni adım gelecek mi? Piyasaların gözü faiz kararında: Merkez Bankası'ndan yeni adım gelecek mi? Haberi Görüntüle

HANGİ TELEFONLAR VERGİSİZ VERİLECEK?

Türkiye'de üretimi veya montajı gerçekleştirilen bazı telefon markaları ve modelleri şunlardır:

Xiaomi: Redmi 9C, Redmi 9T, Redmi Note 10S, Redmi 10 2022,

OPPO: A15, Reno 5 Lite,

Vivo: Y11s, Y21s, Y53s

Samsung: Galaxy A01, Galaxy A21s, Galaxy A30, Galaxy A52, Galaxy,

TCL: 20 SE, 20 E, L7,

Reeder: S19 Max Pro S- S23 Pro Max- S19 Max Pro- S19 Max

Realme: C21, C21Y, C25

Omix: X300, X500,

Tecno Mobile: Camon 16,

General Mobile: 21, Phoenix 5G, 24 Pro, GM 23

Casper: VIA X30 Plus, VIA M30 Plus

ABD, Suriye'de rahat durmuyor! YPG'nin işgalindeki bölgeye askeri takviye! ABD, Suriye'de rahat durmuyor! YPG'nin işgalindeki bölgeye askeri takviye! Haberi Görüntüle

VERGİSİZ TELEFONDA SON DURUM

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır vergisiz telefonlara dair net konuştu. İşte bakanın yaptığı o açıklamalar;

Yani bazı değerlendirmeler yapılıyor. Tamamlandığında açıklanacak. Nihai açıklamayla beraber kamuoyu öğrenmiş olacak. Çok kısa zaman içinde yapılır diye tahmin ediyorum. Türkiye genç bir ülke, yani malumunuz yaş ortalamamız 33. Çok genç bir nüfusumuz var. Örgün eğitimde üniversitelerde milyonlarca öğrenci var. Bütün bu gençlere bizim verdiğimiz bir takım sözler var. Bizim bu sözleri adım adım tutmak gibi bir gayemiz var. Yani henüz seçimin üzerinden birkaç ay geçti, ama Sayın Cumhurbaşkanımız bir an evvel verdiğimiz bütün sözleri tutmak konusunda da ilgilileri bizleri talimatlandırıyor.

Normalde beş yıllık bir dönemimiz var ama ertelemek değil gayemiz bir an evvel sözlerimizi milletimize verdiğimiz sözleri tutmak niyetindeyiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading