Yandex Metrica

Vergi ödemeleri geri yapılacak! 31 Mart son gün

Vergi ödemeleri geri yapılacak! 31 Mart son gün

Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sayfası üzerinden yıllık gelir vergisi beyannamesinde bulunabilmek için son gün 31 Mart.

Ekonomi

23.01.2024, 18:59

Gerçek kişiler tarafından 2021 yılında elde edilen; ticari kazanç, zirai kazanç, ücret geliri, serbest meslek kazancı, gayrimenkul sermaye iradı, menkul sermaye iradı ve diğer kazanç ve iratlar (değer artışı kazancı ve arızi kazançlar) için yıllık gelir vergisi beyannamesi 1–31 Mart 2022 tarihleri arasında verilecektir.

Geliri sadece kira geliri, ücret geliri, menkul sermaye iradı veya diğer kazanç ve iratların biri veya birkaçından oluşan mükellefler yıllık gelir vergisi beyannamelerini kendileri için önceden hazırlanmış olan Hazır Beyan Sistemi üzerinden vergi dairesine gitmeden kolay, hızlı ve güvenli şekilde verebilirler. Hazır Beyan Sistemine gib.gov.tr üzerinden 7 gün 24 saat ulaşılabilir.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faslı filozof Abdurrahman'ı kabul etti Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faslı filozof Abdurrahman'ı kabul etti Haberi Görüntüle

ÇALIŞAN KİŞİLER 132 DAMGA VERGİSİ ÖDEYECEK

Çalışanlar adımları tamamlamasının ardından vergi ödeyecek, vergi iadesi alacak da olsa 132 lira damga vergisini de ödemek durumunda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading