Yandex Metrica

Uzman isim döviz kurunda son noktayı koydu! Tarih verip resmen duyurdu

Uzman isim döviz kurunda son noktayı koydu! Tarih verip resmen duyurdu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer paylaşımlarıyla sosyal medya gündemine oturdu. 'Dolar gördüğü yeri unutmaz' diyen uzman isim büyük tepki çekti.

Ekonomi

23.01.2024, 18:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantı'sı sonrasında açıklama yapmasıyla dolar, euro ve altında büyük düşüş meydana geldi. 80 milyon vatandaşın sevinçle karşıladığı tabloda bazı ekonomistler bu hamlenin tehlikeli olduğunu ve daha kötü olacağını savundu. Selçuk Geçer'in ise sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklama büyük tepkilere yol açtı.

Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek: Uzman ekonomist altın için tarih verdi Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek:... Haberi Görüntüle

'DOLAR GÖRDÜĞÜ YERİ UNUTMAZ'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer paylaşımında, 'Dolar ne olacak diye soranlara, ne olacak, her şey ortada değil mi? Dolar gördüğü yeri unutmaz.' dedi. Yüzlerce kişi tarafından yorum bombardımanına tutulan Geçer, tepkilerin ardından bir paylaşım daha yaparak, 'Kur farkı vergilerle ödenecek' dedi.

Bakan Bolat duyurdu! Fahiş fiyat uygulayanlara kötü haber: Resmen harekete geçildi Bakan Bolat duyurdu! Fahiş fiyat uygulayanlara kötü haber: Resmen harekete... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KABİNE SONRASI YAPTIĞI AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TL mevduatları için yeni bir düzenleme getirdiklerini belirterek, "İnsanlarımızın bankadaki TL varlığını, mevduat kazancı kur artışından yüksekse bu getiriyi elde edecek. Kur getirisi mevduat kazancının üstünde ise aradaki fark doğrudan vatandaşımıza ödenecek bu kazanç stopaj vergisinden muaf tutulacak. Döviz kurundaki dalgalanma sebebiyle fiyat vermekte zorlanan ihracatçı firmalarımıza doğrudan Merkez Bankası aracılığıyla ileri vadeli kur rakamı verilecek" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan, memurlara vergi müjdesi vererek, "Bilindiği gibi asgari ücretin gelir ve damga vergisinden muaf olmasını tüm çalışanlarımız için genişletmiştik. Memurlarımızı da bu kapsama dahil ederek fiilen aldıkları ücrete katkı sağlamasını planlıyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading