Yandex Metrica

Uzman ekonomist 'Artık tavsiye etmiyorum' diyerek yatırımcıları uyardı!

Uzman ekonomist 'Artık tavsiye etmiyorum' diyerek yatırımcıları uyardı!

Özellikle borsa ve diğer yatırım araçlarına ilişkin yaptığı yorumlarla dikkatleri çeken Ekonomist Tunç Şatıroğlu, resmi sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:03

Güncel ekonomik gelişmelere ilişkin yaptığı yorumlar hem Twitter'da hem de YouTube'da takip edilen Ekonomist Tunç Şatıroğlu yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Geçmişte, yatırımcılara yön gösteren Şatıroğlu, konut, ticari gayrimenkul, arsa fiyatlarına dikkat çekmişti.

Aman dikkat elinizde kalmasın! Herkesin yakından takip ettiği isim tarih verdi: Altının gramı 3 bin liraya kadar çıkacak! Aman dikkat elinizde kalmasın! Herkesin yakından takip ettiği isim tarih... Haberi Görüntüle

"BİTTİ"

Şatıroğlu bugün yaptığı değerlendirmede ise şu ifadelerde bulundu:

"Haziran ayından beri yatırım için konut, ticari gayrimenkul, arsa tavsiye etmiyorum. Bitti"

Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek: Uzman ekonomist altın için tarih verdi Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek:... Haberi Görüntüle

"FİYAT ARTIŞLARI DURDU"

Emlakçı Şerafettin Başaran ise şunları söyledi:

"Talep devam ediyor ancak fiyatlar sabit kaldı. Fiyat artışları durdu. Sosyal konut projesinin açıklanmasıyla kiralık daire fiyatları sabit kaldı. Vatandaşlar konut projesinin kuralarını bekliyor. Bahçelievler bölgesinde ortalama kiralık daire fiyatları 5 bin ila 7 bin lira arasında değişiyor. Mahalleye ve evin özelliklerine göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Kiralık dairelere talep devam ediyor. Projeyle birlikte satılık daire fiyatları da geri çekildi. Örneğin 3 milyon lira olan bir daire 2 milyon 700 bin ve 2 milyon 800 bin bandına geriledi. Konutlarda fiyatların sabit kalacağını düşünüyorum. Hem kiralık hem de satılık daire fiyatlarının sabit kalacağını düşünüyorum"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading