Yandex Metrica

Ünlü ekonomist 'acil' deyip uyardı! 1 ay içinde hemen alın

Ünlü ekonomist 'acil' deyip uyardı! 1 ay içinde hemen alın

Altın ve dolar kurunda hareketlilik devam ederken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara kritik bir uyarı geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:37

Finans Uzmanı İslam Memiş, dün Kabine Toplantısı ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerine "Bunlar daha iyi günler" diyerek uyardı. Dolar, altın, konut fiyatlarına dikkat çeken Memiş, kurtuluş reçetesini açıkladı.

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı alanlara müjde: Bakanlık resmen duyurdu: Maaşlara dev zam geldi 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı alanlara müjde:... Haberi Görüntüle

GIDA FİYATLARI ŞU AN ÇOK UCUZ 

İşte İslam Memiş'in açıklamalarının satır başları:

Dünya genelinde tedarik problemi yaşanacak. Dünya'da insanlara masallar anlatılıyor. Merkez Bankaları geçici bir enflasyon diyor ama delip de geçti. Eylül ayı itibariyle resesyonun ne demek olduğunu göreceğiz. İnsanlar ekilebilir tarım arazileri alsınlar. Gıda fiyatları şu an çok ucuz. Aynı şekilde emlak fiyatları da çok ucuz.

Türkiye'de yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan dev teşvik paketini duyurdu: Elektrikli araç, batarya üretimi, çip fabrikası, güneş enerjisi... Türkiye'de yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan dev teşvik paketini duyurdu:... Haberi Görüntüle

DOLAR ÖDEME ARACIDIR

Dolar yükseldiği zaman ekonomi kötü, dolar düştüğünde ekonomi iyi denildi. Doları ne olarak görüyor bizim vatandaşımız? Dolar yatırım aracı değil ödeme aracıdır.

Emeklilere taze taze müjde: 10, 20, 30 bin maaş alana ek ödeme yatacak: Karar onaylandı Emeklilere taze taze müjde: 10, 20, 30 bin maaş alana... Haberi Görüntüle

KURTULUŞ REÇETESİ ALTIN'DIR

Son 20 yılda dolar yüzde 908, euro yüzde 1215, yüzde borsa 1073 altın yüzde 6290 getiri sağladı. Vatandaşlarımız kurtuluş reçetesi altındır. İnsanlar artık masalın bittiğini rüyadan uyanmaları gerektiğini bilmeli."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading